Oznurkc Seyahat etmem için doktorum bu ilacı verdi kızlar ama iki türlü kullanımı varmış. Kullanan var mı aranızda?
Gulcannp Oznurkc ilk ayda bir defa ağızdan aldım çok yan etkisi oldu ikinciyi içemedim. Geçen ay fitil olarak kullanmamı istedi. Fitilinde mübarek her çeşidi berbat 😂 senden ne şekilde kullanmanı istedi doktorun
Minigimm2020 Oznurkc ben önce normal hap olarak kullandım ama ona ragmen kanamam oldu fitil olarak kullabdim kesildi
Oznurkc Gulcannp fitil olarak söyledi canım. Berbat olan kısmı ne fitilde onda da mı yan etki yapiyo.
Nimesay1 Oznurkc Fitilde pek yan etki olmuyor ama onu kullandıktan sonra bir süre uzanmak gerekiyor.Gece yatmadan alın derim.Bir de fazlası dışarı akıyor iç çamaşırınızı ıslatabilir korkmayın.
Gulcannp Oznurkc fitilin hiçbir yan etkisi olmuyor korkma. Ya berbat derken eahim alacağını alıyo geri kalanı geliyo ya ne bilim huyluyum
Cnsuyakan Oznurkc fitil olarak yan etkisini hiç yaşamadım sadece biraz halsizlik yaptı snra vücut onada alisiyo zaten geçti hala kullanıyorum erken doğum riskim olduğu için kullanıyorum ve gercekten çok işe yariyo fazlasi atılıyor zaten cnm rahim alacağını aliyo
Oznurkc Çok sağolun kızlar valla. İlk defa kullanacağım için tereddüt ettim. Yan etkileri de korkuttu çünkü bı kaç saate yola çıkıcam. Yolda mahvolurdum. Sayenizde o dertten kurtuldum ☺️🙏
izmirlih35 Oznurkc hiç korkma vajinal alsan birazcık yat aldıktan sonra birşey olmaz. Ağızdan alırsan komada gibi yapıyor. Uyursun araba sarsıntısı ile. Ben 21 haftadır kullandım iki türküde 🤗
Mervelsmet Cnsuyakan bende kullanıyorum doktor gece yatmadan dedi ama ben 8 de falan fitil olarak yapiyorum acaba idrarı ne kadar sonra yapmak gerek ben doktora sormadım da bilgin var mı canım
ilknur94acr Oznurkc fitil olarak kullanıyorum şu an hiçbir zorluğu yok. Ağızdan da almıştım bende hiç yan etki falan yapmadı
Cnsuyakan Mervelsmet cnm ben yatmadan önce kullanıyorum tuvalete girip cikiyorum ilacı katıyorum sabaha kadar uyuyorum zaten
Betulkalkan Oznurkc ben agız yolu ile kullandım. Doktorum bu ilacı ne zaman bıraktırdı hamileligim cok ama cok rahatladı gercekten bende bulantı yapıyordu
Mervelsmet Cnsuyakan ya ben gece yatmadan kullanamıyorum çünkü geceleri çok sık tuvalete gidiyorum 🤦🏼♀️ bu yüzdengece 8de falan yapiyorum 2 saat gitmiyorum doğru mu bilemiyorum ondan sordum canım