nuuu Kaakkakakakak yumurta çatlıyor olabilir veya yumurtluyor olabilirsin iltihap olabilir döllenmiş yumurta varsa rahime yerleşmeye çalışıyor olabilir vs vs her şey olabilir
Prenses23 Kaakkakakakak bende sağ kasık ağrısı şikayeti ile doktora gitmiştim. Sağdan yumurtlamışsın o ağrı yapıyor demişti
Kaakkakakakak nuuu Eylül’ün 13 adet günüm ve 14 günüm var 24′26′28 de korunmasız ve bazen iki kere ilişki oldu bugün yumurtlamis olsam da dollenebilirmi acaba çünkü şuan esim çalışma sartlarindab dolayı evde olamuyor
nuuu Kaakkakakakak sperm kadın bedeninde 72 saat kadar canlı kalıyor bu durumda 28 de ilişki olmuş ise saat de önemli burda ama bir ihtimal 72 saat dolmamissa ve orda bekleyen bir sperm var ise döllenme ihtimali çok yüksek
Kaakkakakakak Prenses23 hayır programdan bakıyorum normal bı sekilde adet oluyorum zaten ama bugün 2 3 saat önce kasik ağrım başladı böyle oturduğum yerde basım döndü bı kötü oldum yüz üstü bile yatamiyoeum psikolojik değil cidden ağrıyor yaygın bi sekilde
Prenses23 Kaakkakakakak bugün yumurtluyor olabilirsin. Benim yumurtlama günlerimde mide bulantım olur başım döner , dün korunmasız ilşki olduysa hatta ondan bir gün önce bile olduysa döllenme ihtimali var tabiki
Prenses23 Kaakkakakakak inşAllah hayırlısı olur canım ama bugün ilşki olsa tabiki ihtimal çok daha yüksek olurdu