aysenurzgr ZeynepYavuzFeyza bende 15 haftalığım yüz üstü duruyordu ama doktor yüzde 80 erkek dedi 😇 iki oğlum var kız bekledik ama nasip erkekmiş 🥰
ZeynepYavuzFeyza Ummuhan4934 ya benimde bebeğim yüzüstü duruyordu ultrasonda erkek dedi ama benim içimden hep kız geçiyor
Hicran52 ZeynepYavuzFeyza bana da bir ay önce kız dedi doktor 19 haftalığım şimdi Dün başka doktor erkek dedi insan emin olamıyo ki hangisi doğru
Ummuhan4934 ZeynepYavuzFeyza Banada 14 haftamda %100 kız dedi Allah’ın gücüne gitmesin hiç inanmadım 17 de erkek dedi erkek detaylıya girdim kesin erkek dedi
ZeynepYavuzFeyza Hicran52 evet ya bi heyecanla bekliyprsun böyle farklı söylenince de insan emin olamıyor raabim inşllah gönlümüzden geçeni hayırlısıyla nasip eder canım❤️
Nagehanla 12 haftadan 16. Haftaya kadar %90 erkek denildi. 16. Haftadan sonra kız denildi. Suan da da kız bekliyoruz 2 ayri doktor onayladığı icin
Mrv3401 Bizim 13 haftadan beri kız dünde 21 haftaliktim Detaylidada kız dedi bizim.degismedi. bir kızım.var birde oğlum olsun istemiştim ama kısmet değilmiş