Huri54 Gunel19 ilişki sırasında kanama görmüştüm ben yumurta çatlamasıymış doktor hamile kaldın demişti beta değerim 16 çıkmıştı ancak düzenli artmadı dış gebelikti
Gunel19 Huri54 ben ilişki sirasinda gormemiş,adetimin 20-ci gunu 2 damla pempe kan gordum ve daha gormedim
Huri54 Gunel19 büyük ihtimalle gebesin normal bir gebelik olup olmadığı beta hcg değeriyle belirleniyor kan ver ve sonrasında iki gün de bir yine gittiğinde artık hızı iki katına çıktıysa her şey yolunda demektir inşallah istediğin gibi olur🤲
Tugcekkkkk Yumurtlama döneminde benim de kanamam oldu çoğu kez. Doktora gittiğimde o ay yumurtanın yeterince büyümeden çatladıgını bu yüzden gebe kalmakta zorlandığımı söyledi. Ama sebebi bu ise üzülme kolay bir tedavi ile oluyor.
Gunel19 Tugcekkkkk ben bu ay doktora gitmisdim adetimin 10-ci gununde yumurta 16mm idi ve çatlama boyutuna gelmisdi ,sonra ise adetimin 20-ci gunu 2 damla pembe kan geldi anlamadim
Aishka Gunel19 evet qaliba yerlesme kanamasi bende dun ve bugun kahverengi kanama gordum inwallah hamileyizdir🙏🥰