Deletedmom355 Poncik46 hamilelik ne zaman biterse o zaman bulantılarda kesilir diyim ben ;) hamileyiz elbet midemiz bulanıcak, istifra edicez, başımız dönücek, halsiz olucaz falan filan :) bunlar tatlı bulantılar azcık sabredin
Neslihan1903 Poncik46 3-4 tane salatalığın kabuklarıyla beraber uzunlamasına kes tuzla ye biraz rahatlarsın 🤗 ben öyle yapıyorum
Gamzeburkan Poncik46 canım genelde 16. Haftadan sonra geçer diyorlar umarım seninde öyle olur. Benim 38. Haftada bile hala midem bulanıyordu tabi ilk zamanlardaki kadar sık olmuyor azalıyor. Prilam iyi geliyordu
askvehuzurum Bende 4 ayın başında bitmişti mide bulantısı.. Ve serumlarla ayaktaydım.. Hiç bişey yiyemiyordum.. Çubuk kraker ye hafif tuzlu ayran iyi gelir.. Sade maden suyuda ve doktora gittipşnde prilam dr verir
Poncik46 askvehuzurum canım içiyorum ama ilaç miğdemde kaldığı halde erimiyor faydasını görmüyorum artık canım hiç bişi istemiyor keşke çabuk geçseydide kurtulsak
askvehuzurum Poncik46 Allah yardımcın olsun çok zor kendimden biliyorum.. Kendi halime ağlıyordum. Çok kötü oluyordym ama geçti inşallah 15 haftanda falan seninde geçer..
Zehra88 Kişiye göre değişiyor bulantı bazılarında 3 aydan sonra bitiyormuş ben 33 deyim halen daha yapıyorum ama 26 haftaya kadar ilk günkü gibi yaşadım 10 kilo verdim anlayacak canım ilaç bile fayda etmiyor inşallah seninde 3 aydan sonra biter
Eeezgi Kişiden kişiye değişiyo galiba ben 15.haftayla beraber rahatladım şuan 19+5im bulantı vs hiç kalmadı