Gmzk8995 Elifnrbyz Hayat hastanesine gidiyorum canım. Muayene ücreti 70tl doğum ücreti Sezeryan, normal ikiside aynı 1900tl.
Sadiyesendur akcayaanneoluyorum akcayaanneoluyorum bence egepole gitmeyin ablam orda doğum yaptı memnun kalmadık
akcayaanneoluyorum Tgbkzn Burada 1 ay önce bir kullanıcı bana 3900 gibi bir rakam söyledi 😐😬🤷🏻♀️ Benim son 77 🦋 daha erken diye görüşmedim ama acaba doktoran doktora mi fiyat değişiyor ?
Tugbabayir Tgbkzn canım ben de egepole gidiyorum muhasebeyle görüştüğümde 3900 dedi bana.Fotograf cekimi de dahil.Senin niye daha düşük ücret merak ettim☺Bir de doktorun kim
Tgbkzn akcayaanneoluyorum valla benim doktorumun özel bir indirimimi var bilmiyorum ama bana verilen fiyat 3200 fotoğrafçı içinde :)
Ese_64 akcayaanneoluyorum Yok 3900 dü en son benmde 77 günüm var nasipse Pazartesi erteletmezsem randevum var tekrar konuşacağım fiyatı
Poyraz_basak Çınarlı hastanesi muayene 100 doğum 3.000 mis duydugum kadarıyla epitural doğum sonrası işitme testi oda hepsi birmis ben daha 6 haftaligim konsmadim burdan bir arkadaş söylemişti
Tgbkzn Mercimekvemom doktorum dışarıdan hastahane doktoru değil özel muayenehanesi var belki anlaşması olabilir hastane ile fikrim yok 🤷♀️:)
Tgbkzn Tugbabayir benim doktorum dışardan özel muayenehanesi var belki anlaşması olabilir bilmiyorum bana verdikleri fiyatta bu inanki bir fikrim yok :)) 🤷♀️
Ese_64 Tugbabayir bugün kontrolüm vardı ve tekrar fiyat görüşmesi Emel hanımla görüştüm yarın için fiyatta bir değişiklik gelme söz konusuymuş maalesef 😕
Ozgsgr Elifnrbyz karataş hastanesi 3500 TL .henüz doğum yapmadım kismeetse Aralık ayında yapacağım.ogrenmek için sormustum