TospikAnne Merhaba kızlar. Benim yatakodam çok küçük. Yanıma bebeğimi almam için sallanan portatif kullanışlı bir beşik arıyorum. Ahşap beşikler var sallanıyor üstü cibinlikli hoşuma gitmişti ama en fazla 6-7 ay yatar diye vazgeçtim. İnternette gezerken karşıma chicconun anne yanı beşiği çıktı. Aşağıyada linkini bırakıyorum. Bu beşiği kullanan var mı? En önemlisi bu beşik sallanıyor mu biliyor musun? https://www.e-bebek.com/chicco-next2me-bebek-besigi-p-chi-396800/?gclid=CjwKCAjwoKDXBRAAEiwA4xnqv9-h9NEONz3nqkOKJYITfxKbixpVriowcAJXT7dNGocwLcPJuNNYNBoCmU8QAvD_BwE
[silindi] TospikAnne ben aldım yataktan. Beşik ileriye doğru değil yanlara doğru sallanıyor. Daha kullanmadık ama alırken mağazadan baktım. Bide bu yatağın bi özelliği şu reflü yatağı da oluyor. Bebeğinizde reflü olursa inşallah olmaz baş kısmı yukarı doğru kaldırılıyor.
TospikAnne [silindi] yaaa yazdıktan sonra baktım öylemiş görmemişim orayı 😂 resimde büyük duruyor. Peki önerdiğin bir beşik var mı canım?
[silindi] TospikAnne vallahi ben bu beşiklerden hiç anlamıyorum 😂 bunu aldım 6 ay kullandıktan sonra ben montessori yatak yaptırıcam onu da yıllarca kullanacak. Ben beşik işinden çıkamayınca böyle çözüm buldum kendimce 😀
TospikAnne [silindi] hiç sorma bende bu beşik ve bebek odası konusunu acayip kafama takmış vaziyetteyim. Eşimle birlikte o kadar kararsız kaldık ki beşik alalım da ilerde yeni oda alırız beşiği ikinci kullanır mı acaba yoksa direk büyüyen yatak mı alsak vs vs çok ikilemde kaldık 😂 odayı geçtim daha yatak odamıza alacağımız beşiğe karar veremedik 😂
didemozgen Biz de next2me aldik, besiklerin omurleri 6-7 ay zaten, bu da o sekilde. Niyetimiz ardindan odasinda uyutmak oglusumuzu nasipse. Eger besik alacaksaniz bunu oneririm, almadan once ben de cok arastirdim. En iyilerinden biri next2me.