Verve05 9+2 haftaligim ve yaklaşık 2 haftadır gece gündüz durdurak bilmeden bitmeyen çok şiddetli baş ağrım baş dönmem ve iştahsızlık var. Benim gibi olup çözüm bulabilen var mı ?
Ayseozmenucar Bende 11. Haftadayım ıkı gundur bende de başagrısı var yıne emın olmak için tansıyon olçturdum. Duşuk çıktı kı normalde oyle çıkar. Sımdı rahatladım ist. İçindeysenız de bır anda sıcaklar bastırdı bu bile agrı yapar 🥶
Verve05 Ayseozmenucar amasyadayim ☺️ sıcak çok yok ama saçlarım da çok uzun ağırlık da yapıyor az kaldı sıfıra vurcam
Gokmer Benimde öyleydi. Doktorum endol fitil verdi popodan. Yarım saatte ağrım geçti. Her ağrıdığında kullandım sorun olmadı.
Hamishemsire Benimde öyleydi canım hormonlardan kaynaklanıyor çok zor bir surecti ilk 3 ay çektim şimdi rahatım şükür inşallah senin ki öyle olmaz
Verve05 Ayberto hemen hemen hepiniz tansiyondan bahsetmişsiniz bende gidip olcduruyum en iyisi teşekkür ederim ☺️
Mesudeazem Parol geciriyor hatta gecmesse birtane daha için ben çok yaşadım baş agrısı başka caresi yok