Merhabaa kızlarr kanamalı tehlikeli sıkıntılı korku dolu bi hamilelik yaşadıktan sonra sonundaa ben de kavuştum paşama 😍Salı gününün gecesi aniden uykumdan bi ıslaklıkla uyandım hemen kalkıp wcye yetişmeye çalışırken yatak odamın kapısında suyum boşaldı ve eşim resmen suyun şakırtısına uyandı gözgöze geldik unutamıyorum o anı 😂 neyse uzatmayayım 1 2 saat evde hazırlığımı yaptım hiç sancım yoktu sonra hastaneye geçtik 4cm açılmam varmış. Bir kaç saat içinde 10cm açıklığa ulaştım hemde sıfır sancıyla 🤭 bütün ebeler hemşireler doktor şok oldu. Doğumhaneye aldılar orada sancımı tetiklediler tuşe yaparak sonrası inanılmaz sancılar vurdu ama her şey bebiş doğana kadardı o an tüm ağrı acı kesildi 🥰 bebişim 38de doğmasına rağmen 4225gr doğdu bu yüzden mecburen kesik attı doktorum atmamak için direndi ama kafası büyüktü oğlumun. Az dikişim var buna rağmen ve hemen ayaklandım. Bu arada kesiyi hissetmedim en korktuğum şey buydu ve dikişide hissetmedim uyuşturuyorlar. Sonda takıldı bi ara doğum anında mecburen ve bunda da korkulacak bişey yokmuş 1sn yanma duyuyosunuz o kadar. Kesinlikle doktor ve ekibi çok önemliymiş bunu anladım bilen bilir son haftamda doktor doktor gezdim kimse normal doğuma yanaşmadı bebeğin iriliğinden ama sonunda buldum gönlüme göre oldu her şey yolunda gitti. Yaman cerrahi tıp merkezi dr. Eray Balcan dı doktorum 😇Sormak istedikleriniz olursa zaman buldukça yanıtlarım. Darısı hepinizin başına inşallah 🥰