Cansu87 Guzel arkadaslarim yarin sabah test yapicam erken gebelik testi adetimden 2 gun gecti lutfen dua eder misiniz 😔🤲🏻 çok heyecanliyimm
nuuu Cansu87 bakara dua edin lütfen 🙇❤ inşallah gönlünden geçen hakkında hayırlıdır ve Rabbim nasip eder canım hayırlı haberlerini alırız inşallah bizde sabah 🙇
Bursa16 Cansu87 Erken gebelik testi ve adetin geçmiş beklemeye gerek yok kuzum yap gitsin 😍 Rabbim gönlüne göre versin 😘
Cansu87 nuuu insallah canimmm gece okuyup yaticam en iyisini rabbim bilir sonuc ne olursa olsun rabbimin bi bildigi vardir 🤲🏻
Cansu87 Bursa16 ilk idrarla yapayim diyorumm kuzumm birazda korkuyorum sanirim ilk kez yapicam ya negatifse diye 🙈
Cansu87 Kbranrbrk insallah canim benimm rabbim isteyen herkese nasip etsinn🤲🏻 gogus hassasiyeti ve idrara cok sık cikiyorum gece ama usutmuste olabilirim o yuzden bilmiyorum belirti mi psikolojik mi 🙈🤗
nuuu Cansu87 Allah razı olsun canım amin inşallah 🙇❤ hamile gibi hissediyorum ama değilimdir geçen ayda aynısı olmuştu bilmiyorum adetimi bekliyorum değilim diye düşünerek umutlanmadan
Hazalveannesi Cansu87 Canım erken gebelik testinde beklemeye gerek yoktu ben gece 12 de yaptım hem günüm de geçmemişti varsa %100 çıkar için rahat olsun bizleri de merakta koyma🥰
Kbranrbrk Cansu87 bendede var bende pskılojıkmı dıyorum ama ınsan vucudundakı değişiklikleri hissedermiş ilk defada kendımı boyle hıssedıyorum hayırlısı olsun hakkımızda 😊
Cansu87 Hazalveannesi sabah uyanir uyanmaz yaparimm erken uyaniyorumm zaten 🙈 bende cok merak ediyorum sonra acaba mi demek istemiyorumm 🤗