Aygl1996 31 haftalık gebeyim. Sabah akşam uyutmayan sürekli tekmeleyen bi kızım olacak inşallah😊Gelişimi de 15 gün önde olduğundan dolayı çok güçlü ve kuvvetli☺ Sizin yavrularınızda böyle mi ? Gece uykusu ne şimdiden unuttum😔
bejanne00 Aygl1996 Masallah ne güzel bir duygu 😌😌 son adetinizi geç mi oldunuz bebek iki hafta ilerde görünüyor
dilek1 Aygl1996 bendede aynı durum 31+3 haftalığım kızım kıpır kıpır 🤗😍 çok güzel birşey ya şükürler olsun
Elif1ekim Aygl1996 benim kuzum 1 hafta önde o da çok vuruyor ama annesi uykuya çok düşkün olduğu için her halükarda uyuyor birde elim ile karnımı ovup konuşuyorum onla sakinleşiyor 😍
Canangnr Aygl1996 Ahh canımmm bendede 2 zilli var hiç durmazlar maşallah,gece gündüz hep bir spor yapma havasındalar 😀 biri bi tarafa çekiyor diğeri bir tarafa öyle tipsiz bi göbiş oluyorki bende oturup gülüyorum yaramazlıklarına 😂
Aygl1996 bejanne00 yok kilo olarak ileride 30 haftalıkken 2057gramdı. Doktorumuz iki hafta önde gidiyor gelişimi demişti.
ElifKarata Aygl1996 canm 30. Haftada 1500 felan olmuyormu epey kılolu bir bebiş ozaman normal doğum olmayabilir
Aygl1996 dilek1 aynen öyle şimdiden kendi dediğini yaptırıyolar. Ne zaman uyudu bende anca o zaman uyuyabiliyorum😂
Aygl1996 Canangnr anam bide iki tane he😍 allah kolaylık versin canım. Aslında çok güzel bi duygu ama sıcakta çekilmiyo😔
Canangnr Aygl1996 Evet çok zorr ama çok güzel bee düşünüyorum 7-8 yıl sonra kocaa iki kızım olacak off bütün çekilenler unutuluyor ☺