Myssr Kızlar nevresim takımı,battaniye ve muslin örtüleri duz renk ya da cinsiyetsiz almak istiyorum yıldızlı kalpli vs olur ama hep cok karışık desenli, hayvan figürlü var. Sizin aldığınz önerdiğinz yerler var mi? Nerden aldiniz?
hemsiresaliha Myssr ben intaşlar mağazından metre hesabı aldım ve istediğim ölçüde kestirdim eni 160cm 1 metreden 2 müslin ve 2 omuz bezi rahat çıkıyor desenleri de unisex fazlaca var cinsiyet renklerini bende kullanmayı sevmiyorum
Akg Myssr english home dan müslin aldım düz renk ve büyük. Kutu içinde satılıyor. İnstagramdan zeynebeli diye sayfada da nevresim bulabilirsin
Epifenomen Myssr rica ederim 😊 müslinlerimi de hepsiburadadan aldım, e bebekten bir tane hediye geldi 50 liraydı ve çok da sevmedim, hepsiburadadan 34 tl ye e bebekten daha büyük ve daha hoş olanını buldum hem de çook güzel ben çok beğendim 😊 https://www.hepsiburada.com/mycey-cok-amacli-ortu-muslin-kumas-xl-stars-mavi-p-AILECEY210012?magaza=Hepsiburada#
Tomrisme İnstagramda mukan baby var. Almadım ama ordan almayı planlıyorum. Çok tatlı müslinleri, yakalıkları vs. 😊
Myssr hemsiresaliha ben de dusundm intaslardan alip mi yapsam diye ama terziye vercm.mecbur kac tl istedi terzi
hemsiresaliha annemde makine var o hallediyor ama terzinin de bi kesip dikme için çok isteyeceğini sanmıyorum
Asyaagkcn Msre 9.90₺ Ya da 7.90₺ olması gerekiyor kargo, ben de almıştım iki ay evvel intaslardan, tam net anımsayamadım ama bu aralıktaydı galiba.🤷🏻♀️