Tubasahra Poyrazefenin_annesiii yurumemem gerekiyor ama eğer sancıların basladiysa yat dinlen yada acile git lütfen
Superisiiiii Dugu benim kramplsr koluma sırtıma giriyo kitliyo bazende soldan adet sancısı gibi vuruyo dinlenince geçiyo
Dugu Superisiiiii binim de karnıma bacagıma ve belime adet sancısı gibi vuruyor. Geldim gelicem diye uyarıyolar resmen🥰😅
Poyrazefenin_annesiii Minigimm2020 ben bu dediklerinden dolayı hastaneye yatirildim. 1 hfta kaldım canim
Minigimm2020 Poyrazefenin_annesiii yaa gercekdenmi cuma günü kontorolum var insallah bsey olmaz ogune kadar
Poyrazefenin_annesiii Dugu amin inşallah canım. Benim birde erken doğum riskim var iğneler haplar ile bekletiliyoruz
Tubasahra Poyrazefenin_annesiii Dinlendiginizde geçiyor mu normal olabilir sizin ki ama rahim ağzında kısalık varmış galiba yurumeseniz daha iyi sanki.Bende 31 haftada kasılmalar yüzünden doğum yaptım aralıksız 5 dakikada 1 kasiliyordu karnım
Ayse0707 alparslan12 erken dogum riskin varsa ciger gelistirici vurdur canim ben onun faydasini gordum
Asn Poyrazefenin_annesiii kasılma nasıl oluyor tam olarak sertleşme var bn de ama kasılma nedir tam olarak ayırt edemiyrm
Gonay Tubasahra aynı anda tüm karın mı sertleşiyor.ben gebelıgımın basından berı karnımda gaz sıskınlık gbı hıssedıyrm da şuandada aynı acaba dıyorum gaz mı kasılma mı?
Miniginannesiiii1111 Poyrazefenin_annesiii benimde bebeğim çok kasılıyor ve hareketlerini rahmimde hissediyorum aşağı baskim çok oluyor 37+1iz erken mi diye korkuyorum acile gideceğim devam ederse