2miniginannesi Homeless20 sizinkide mi 5. Gün embriyosu falandı o yüzden 15 gün öncesini baz aldı acaba
2miniginannesi Hazalveannesi rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ama bende son adet tarihi baz alınamaz ben en son haziranda adet gördüm üstünden 2 ay geçti yeni transfer oldu o yüzden kaç gün öncesi baz alınır acaba diye sormuştum
2miniginannesi Aysoo benim son adet tarihimden 2 ay sonra transfer oldum 2 ay hiç adet görmedim o yüzden son adet tarihi baz alınamaz sizin dediğinize göre 15 gün öncesi baz alınacak acaba 6. Gün embriyosu da fark eder mi yoksa o da mı 15 gün öncesi baz alınır
Aysoo 2miniginannesi o da 15 veya 16 gun çok değişmez zaten gittiğinizde doktor ölçümünü yapar ona göre baz alırsınız hep benim mesela ilk bakıldığında 6+4 tü transferde 14 gun öncesi olmuş oldu ve hep o 6+4 e göre hesapladım şu an o şekilde ilerliyoruz
2miniginannesi Lalammm canim ben en son 2 ay önce adet oldum haziranda yani son adet tarihi hiç bir şekilde baz alınamaz yani 21 ağustosta tarnsfer oldu o yüzden kaç gün öncesi baz alınır acaba diye sordum
Cansummm 2miniginannesi doktorunuz ilk muayenenizde size söyleyecektir hem kaç haftalık olduğunuzu hem de son adet tarihinizin hangi tarih olarak geçerli olacağını
Lalammm Homeless20 yani bilemem bn dr larn soyledini soyluyorm bnde tup bebekle hamileyim 28 hafdaym adete gore hesaplandi tazede dedil donmus ne olursa olsn sat a gore dedi bana drlar bilemem sizin dr da ole demisdir.