MYstryy Merhaba kızlar gebelikte malum troit ilaci kulllananlar bilir ayda bir kan tahlili veririz. Benim size sormak istedigm troit degeri icin kan verirken sabah ilaci icip mi vericez icmeden mi vericez ?
[silindi] MYstryy İlacı içip veriyorum çünkü sonucum çıkana kadar bir şeyler yiyorum yoksa tansiyonum düşüyor başım dönüyor
Babyy1S MYstryy ilacı içmeden vermek gerekli ben kan vericeğim gün ilacı ıçmiyorum kanı verdikten snra da içmiyorum ve sonucun daha net cikması için o gün ilacı içmemek gerekli kani verdikten snra içmek gerekli
MYstryy [silindi] banada diger gebelgmde doktor ilaci ic oyle ver demisti bir kere bazilarida icmeden veriyomus bu doktoruma soramadm daha 4 gun snra kontrlm o zamn sorucam .
[silindi] MYstryy Bana bir şey söylemediler öyle bende içip veriyorum hep farklılık göstermez bence ben 25 mg yarım kullanıyorum belki ondan
fatmayt Bana dahiliye doktoru sabah ilaci icmeden ac karnina vermen gerekli dedi ama bazi aylar icip gittigim veya ogleden sonra tok gittigimde oldu degerlerde cok asiri farkliliklar olmadi.
MYstryy es_es banada ilk gebelikte dktr ole demisti. Ama aklm karisti bazilarida ac vermen gerek demisti ondan sizlere sormak istedim
Kubra80 MYstryy bende ilaç kullanıyorum ama bana kimse ayda bir kan ver demedi vermedim ilaç içiyorum ama
MYstryy Kubra80 cnm mutlaka ayda bir kan verip kontrol ettirmen gerekir. Gebelikte degerler degisebiliyor cunku. Troit gebelikte cok onemli ilacin ayari vs vs o yuzden ayda bir ver kontrl altnda tut bu zamana kadarki tum doktrlarm beni bilgilendirdi bu konuda
Kubra80 MYstryy hamile olduğumu öğrendiğim gün troitimi öğrendm ondan snra genel knstrlde bakıldı kimse birşey demedi km ver diye zaten doğumuma 2-3 hafta kadar bi süre kaldı doktoruma kntrlümde soraym
MyLittleHeart MYstryy Doktorum ilaç içmeden verilmesi gerektiğini söylemişti her zaman içmeden veriyorum
BaranAlp58 MYstryy Bende Kullanıyorum ama ilacı içip verdim tahlillerimi . 29 haftadayım 2 kez kan tahlili verdim sadece normal çıktı herşey Her ay vermiyorum
Dumannn MYstryy bu konuyu doktora sormadim. Cunku ilaci sabah kalktigim gibi icmem gerekiyor herkes gibi. O yuzden icip ondan sonra yaptiriyorum😌
Seda8308 MYstryy Canım yıllardır tiroit hastasıyım Endokrin takipliyim kesinlikle ilacı içmeden vermelisiniz kanınızı.