Girlpowerbabe Kızlar 20. Haftamı bitirmek üzereyim dünden beri bebeğim hareket ettikçe tuvaletim geliyor bazen sert vuruyor bi anda kaçıracakmışım gibi oluyor aranızda bu durumu yaşayan var mı?🤣
Aselberkan Girlpowerbabe 🤣🤣🤣 çünkü artık idrar torban onun yastığı annesi 😂🙈 39+4teyiz hala öyle yani değişmedi😊
yumukeller Girlpowerbabe şükret bugunlerine derim ilerde daha beter olacaksın lavabonun önünde yatacam nerdeyse 😂
Girlpowerbabe Miragee kaçırma yaşamadım henüz ama mesela yatıyorum tuvalet hissim yokken sert bi vuruş geliyor sanki idrar kaçacakmış gibi oluyor🤷🏻♀️😂
yumukeller Girlpowerbabe kesinlikle… Cok çok afedersin altıma yapacakmisım gibi oluyor lavaboya gidiyorum bir damla çok sinir bozucu. 😂
Girlpowerbabe yumukeller evet o bir damla beni de gıcık ediyor ya ne güzel yatıyorum tv karşısında olur olmaz bi anda tuvalet hissi gidiyorum bir damla 🤣
Mine_Nur123 irva acaba neden oluyor doktora da soramadım utancimdan 😁😁🙈kendimi sanki üç yaşındaki çocuk gibi hissediyorum öyle olunca😏
turunculuanne Girlpowerbabe 34.haftanın içindeyim o kadar yaşıyorum ki bunu.. bazen dışardayken aniden vuruyor kaçırmamak için zor tutuyorum 🙈😂
Tugce2633 Minik yavrum beni bir gün toplumda utandıracak öyle hissediyorum işi gücü idrar torbamla😂 yanlış değilsin arkadaşım bu konuda😜