Anka0 Kızlar evden paketleme işi yapan var mı ? Bulunduğunuz şehirlerden nasıl buldunuz yapan varsa yardımcı olabilir mi 🙏 İhtiyacı olanlara kapı açılır belki
Derinsema Anka0 tatlim paketleme degilde sutuyen isi aldim kirklareli vizede otruyorum burada oturanlara yardimci olabilirim
kadeerrr Anka0 Anka0 yaa ne güzel ben Hatay İskenderun’da oturuyorum. Buralarda varsa bende yapabilirim. Ama tam olarak ne oluyor paketleme işi
Anka0 Derinsema Ben Ankara dayım canım Ankara da olan varsa çok iyi olur 🙏 nasıl buldunuz peki işi internet üzerinden mi ?
MelisEzgi Başvurnadıgim site kalmadı asla yok Ankarada ya bende çıldırmak üzereyim bu konuda. Hep dolandırıcı dolu burada, genelde bu tarz isler Istanbulda oluyor 😭 eger olursa bende istiyorum kızlar bilgisi olan varsa, burada bekleyeyeyim🙏
Anka0 MelisEzgi Ayyyy bu şehir hepten bereketsiz ya 😂 Bursa’dan geldim ve afalladım tuhaf bir şehir cidden Bursa çok bereketli sürekli yapardım evde paketleme işi falan çok da iyi kazançlar sağlıyor insan Ankara’da bir yer bulamadım 🤦🏻♀️
Anka0 kadeerrr Eve malzeme veriyorlar evden belli şeyleri ambalajlıyorsun canım kalem,mum,davetiye yapma vs.
hayalmehlika Kızlar şimdi bir yerde denk geldim postu hatırlayınca yazmak istedim, İŞKUR ilanlarında varmış sanırım yeni açılmış bir göz atın isterseniz. Paketleme işçisi yazıyor. Bi bakın hemen
Anka0 hayalmehlika Ay sağ ol canım ya bir bakalım işkursa güvenilirdir aynı zamanda malum ortalık dolandırıcı dolu her yere başvurulmuyor