Seda8308 Anne12-3 Araştırma hastaneleri ya da şehir hastanelerinden alın randevu. Ben İstanbul Avrupa yakasındayım Başakşehir şehir hastanesinde yaptırmıştım
Gzdehnm MYstryy Benim de kese etrafında kanama var. Hem iğne hem Ecopirin kullanıyorum acaba onlar mı yapıyor😒
MYstryy Gzdehnm onlar yapiyo bence. Cunku bir skntk yokken aspirini kullanmya basladm 1 hafta ble olmamisti kanamalar basladi kanama alani olustu. Bu sefer onu braktik igne ile devam ettm ignede her gun vurunca kanma alani tekrar cikti. 7 gunde 10.gunde su gibi akan kanamalarm oldu. 2 gun suren bazen 1 gun. Bu gttgm doktor kan sualndiricilar yapar dedi ve kanama alani bitene kadar bir gun kullan bir gun kullanma igneyi dedi o zamndan beri kanamalar kesildi bakalim persembe gunu randevum kanama alnmda kapanmistr ins 🤔 bu sefer de bebekte aklm kaliyor iyimi degil mi. Zarari olcakmi zaten kaybim var korkuyorum kullanmadgm gunler. Dr zarari olmaz dedi ama yinede icimr rahat etmiyor
Gzdehnm MYstryy benim de bir gebelik kaybım var onda da kese etrafında kanama olmuştu o zaman ne iğne ne Ecopirin kullanmadım üstelik; çünkü genetik test falan yapılmamıştı. sonra kontrolde kalbinin durduğunu öğrendik. Sonra genetik testler yapıldı kan pıhtılaşması çıktı. Ama kadın doğumcu düşüğe sebebiyet verecek tarzda değil bu pıhtılaşma demişti. Yine de Şimdiki gebeliğimde iğneye başlandı. Ve yine 8. Haftada kese etrafında kanama oldu. Bu kez doktorum ecopirinide ekledi. Sizin gibi heyecanla kontrol gününü bekliyorum her Ağrı’da sancı da korkuyorum bir şey mi oldu içerde diye😔 Bu arada tabi kan pıhtılaşmasında da bir sürü faktör var aynı şekilde olmayabilir pıhtılaşma derecemiz. Benim vajinal kanamam olmadı mesela hep içerde kanama. Emin’im doktorunuz size en uygun tedaviyi yapıyordur. Benim de kontrolüm var Salı günü inşallah hepimiz hayırlı haberlerle döneriz💐
Minigimm2020 Kbraaaaa9299 4 haflikken basladik ama korkma yengem de de vardi 6 haftlikken basladi acele et kullan bence
Arse1677 Kbraaaaa9299 selam canım bende iğne kullanıyorum daha önce benimde kimyasal gebeliklerim oldu regl 3,4 gün geçtiğinde igneye başladım akşam 0.4 oksapar iğne kullaniyorum sabahları colaspirin içiyorum 8+5 olduk Allaha şükür bence bian önce başlamalısın..
Kbraaaaa9299 Minigimm2020 benim kontrolüm de yarın ona korkuyorum şimdi bi sıkıntı olur mu yarına kadar diye coraspirin kullanmama rağmen sıkıntı olmaz inşallah
CupCake Kbraaaaa9299 Bende sadece MTHFR(C677T) HETEREZİGOT var , ona rağmen doktorum iğne kullanıcaz dedi , çünkü bu konuda herhangi tam bir kanıt yok , o yüzden her ihtimale karşı başladık , zaten bebeğe hiç bir Zararı yok sadece kanı sulandırıyor :)
Kbraaaaa9299 Deletedmom320 evet canım bende coraspirin kullanıyodum başka doktor ile görüştüm yarın inşallah ipneye başlicaz 🤲
Minigimm2020 Kbraaaaa9299 aspirin kullaniyosan allahin iziniyle bisey olmaz igne hao hepsi bi vesile rabbime emanet et
Kbraaaaa9299 Arse1677 sizin tam pırtılaşma var galiba benim doktorum senin pırtılaşma yok meyil var sade e önemsiz gemlerde dedi ama ben alıcam iğne Gine’de coraspirin kullanıyorum zaten de
Kbraaaaa9299 Deletedmom320 doktor da öyle dedi bu daha etkili coraspirin gerek yok dedi ama sırf iğne içim doktor değiştiriyorum yarın inşallah alcaz bakalım bende ünsilin kullanıyorum umarım onda zorlanmam bebeğim iyi olsun bana yeter inşallah
Arse1677 Kbraaaaa9299 bende tam olarak pıhtılaşma yok tahlil sonuçları normal yaziyor faktör XII,MTHRF MUTASYON ANALIZI (A1298C) HETEROZİGOT yazıyordu tekrar düşük olunca doktorum bir sonraki gebeliginde iğneye basliycaz dedi
Ruya26 Kbraaaaa9299 merhabalar bana da aynı genlerden heterozigot olarak sonuç geldi.2 doktor kullan 2 doktor gerek yok dedi elimdede vardı bitene kadar kullanayım bari dedim.İğneler bittikten snra bıraksam mı diye düşünüyorum çnkü şu anki doktorum kullanma diyen doktor ama bırakınca da bişey olur diye korkuyorum
hacersultan16 Kbraaaaa9299 benimde aynı doğuma 1 gün kala iğneyi kestircek 32 haftada koro aspirin ı kestirdi dikkat et önemli