Melek-kaim-15 Doktor SORUN YOK DERSE olursun kelimesi sana ne ifade ediyor. Sınırlı zekanıda bu yoruma harcamana çok üzüldüm. Git normal doğur demedim ki egzersiz yap elinden geleni yap olmazsa sezaryen olursun dedim😂 Egzersiz yapmak pasta börek yapmaktan kolay evet ondan basit şeyleri yapsa bişey kaybetmez. Evde yatmasından bin kat iyidir hareket etmesi. Anlama kapasiteni yükselt. Çok şükür 4700 normal doğmuşum 177 boyumla sapasağlamım. Bu işler senin demenle olmuyor. Olacak varsa sezaryene giremeden normalde doğar. Allahın hikmetine sual olmaz sen elinden geleni yapıp Allaha bırakacaksın. Bebek 4100 ayy yatayım o zaman diyip yatsın mı? Belki ultrason yanıltıyor daha az kilosu? Belkide daha fazla bilemezsin ki. Kadın normal istiyorum diyor. Burda da 4100le doğuran bir sürü kadın vardı. Artık normal doğum diyince saldırma pozisyonuna geçmeyi bırakın ya Allahın bahşettiği yol ben bulmadım yani😂 Hemşireyim binlerce kez gördüm halbuki iri bebek doğumu; sezaryene gidende vardı normal sağlam doğuranda senin gibi ordan burdan duyduklarımla konuşmamıştım aslında gözümle gördüğüm şeyler. Tıp fakültelerini yutupta gelmişler heyy