Alps Selaam, arkadaşlar İstanbul’da devlet hastanelerinde takipli olanlar, doğuma kendi doktorlarınız mı girdi yoksa nöbetçiler felan mı? Bilgim yok o yüzden soruyorum, bi de öneriniz varsa alırım hastane & doktor😊
irem_17 Alps ben ilk dogumumu devlette yapmistim. Doktorumu da cok seviyordum. Son zamanlarimda doguma siz gelicekmisiniz diye sormustum. Eger mesai saatleri icinde olursa gelirim tabi demisti. Sansima gece yaptim dogumumu o yüzden nöbetci doktor gelmisti. Ama mesai saatleri icinde istenirse geliyorlar mi yoksa benim doktorum mu böyle demisti bilemiyorum.
BMehtap Alps gidiyordum 31. Haftama giricem yarın her gittiğimde asistan oluyordu özellikle başka başka doktorlara randevu aldım ama yine asistan pek ilgili olmuyorlar o yüzden özele gitmeyi düşünüyorum artık çünkü özelde doktor seninle daha ilgili ve doğuma da senin doktorun giriyor
Alps BMehtap bende özele gidiyorum ama gece olursa nöbetçi girecekmiş, yine kendi doktorumu istersem ek ücret alınacakmış. Memnun olmadığım bi çok şey var o yüzden değiştiricem ücretler de çok pahalı
BMehtap Aysenurr25 Alps hangi özel hastaneye gittiğine bağlı 2.000 e de var 10.000 e de var doğum yaptıran ama doğuma kendi doktorun giriyor hastaneyi de iyi araştırmak lazım sen hangi hastaneye gidiyordun?
Aysenurr25 Normalde özelde kendi doktorun giriyor ama devlette doktorlar doğuma girmiyor bile ebeler yaptırıyor