Tugbaal Almayi dusunuyorum neye gore alicam 0 6 aylik olandan alicam ama hepsinin ayri ozelligi var mi acaba bilemedim
Nur1126 Tugbaal emziklerin ucu mat olanları ve may olmayanları var geri kalan özellikler görüntüsü ben ucu mat olandan aldım bu arada philips aventte damaklı emzik yoktur bilginize
Prensesim2018 Tugbaal bende oda var baska bır markada artık hangısını alırsa oglum onunla devam edecem cnm dogumuma 10 gun kaldı gelsın hayılrııshla
Zeyno_65 ozdenarda hepsinin ucu aynı canim. Sadece gece parlayanlar var kolay bulunsun ışık açılmasın diye o tek farki. Ben kullanıyorum philips avent 1 aydir cok memnunum. Oglum baska emzik tutmadı.
Nur1126 Tugbaal damaklı olanların ucu daha deniş olur philips avet gibi emzikler anne memesine en uygun emzikler bu yüzden hem anneyi hemde yanlancı emziği emiyorlar ve tutuşları iyi oluyor
Deleted5544 avent ultra air kullanıyorum doğduğu gün verdim tuttu hiç red yaşamadık baya memnun kaldım 0-6 ay olanını kullanıyorum
durucuk123 ben aventin super soothie serisni alsım memnun kalacağımı düşünüyorum ucu anne memesine çok benziyor