Masalin_annesi Tugbaal bende dün aldım 0 6 ay olandan. Kızımada aynı emzikten almıştım şimdi diğer bebeğimede aynısını aldım tek renk olanlardan 2 tane
Nslhnakn Tugbaal 2 li philips avent ultra air aldım anne göğüs ucuna daha yakın olduğu için, bibs te almıştım ama tutmadı, aventi tutuyor🌸
Seymaaygzz Daha almadım ama onu almayı düşünüyorum emzik kullancagim zaman. Arkadaşlarıma sorduğumda kagucuklu olmasına dikkat et demişti banada
Seymaaygzz polisanne19 Ben bilmiyorum canm hastane çantamı hazirlicam arkadaşlarım öyle akıl vermişti emzik alırsan kaucuklu al daha iyi diye aklımda kalmış oda.
ikizzannesi Philips avent in emziklero anne memesine en yakin olduğu için yenidoğan bebekler daha kolay alışıyor diye tavsiye aldım. Mantıklı geldi 🤷♀️
Nslhnakn DamlaNur29 Damaksız canım https://www.google.com.tr/amp/s/www.philips.com.tr/c-p/SCF343_20.amp/avent-ultra-air-emzik bir ara bunada hava vuruyordu eczaneden damaklıda aldım bibsi ve damaklıyı hiç tutmadı midesini bulandırıyordu çok şükür ki yine aventi aldı 1-2 gün istememişti
yasen1 2li philips avent ultra air aldim karanlikta parlayanlardan en cok önerilen buydu anne göğsüne en yakin bu oldugu icin 😊
DamlaNur29 Nslhnakn damaksız tercih ettim bende umarım tutar rahat ederim azda olsa bazı görüşler onaylamasada emziği bibsi her bebekde tutmuyormyş ama philipsi tutan cok bebek var