Azracan yamacalimoms canım çok güzel sağlıkla giydir inşallah ilk giydireceğin 5li takımı nerden aldın onu çok beğendin😍
yamacalimoms Azracan ben 10 lu takim hiç almadım bence gereksiz zaten birsuru eşya battaniye var, bana e bebekten denk geldi bu takım alt üst bide önlüğü vardı sadece ama ben içine beyaz zibinini ve beyaz eldivenini ekledim fiyatı da 49 TL falan aşırı ucuz ve yumuşacık 🙈
Azracan yamacalimoms evet ya çok güzel hiç deng gelmedi bana ya okadar bakındım 😁sağlıkla giysin inşallah paşa 🥰
yamacalimoms HtcGB 5 li kuzum bu sadece içine katladim diğer eşyalarını 5 parça şeklinde ve ayrı olarak battaniye vericem yanına 🙈
HtcGB yamacalimoms Alt üst iç zıbın çorap şapka şeklinde mi? Rabbim giymesini nasip etsin sağlıkla inşallah güzelmiş.😊🥰
yamacalimoms HtcGB evet kuzum vardı beyaz seyleri bende onun içine ekledim, kız bebekler için çok güzel seyler var hastane çıkışı ama erkekler için hep standart hiç beğenmedim ondan böyle yaptım bende,teşekkür ederim kuzum hepimize inşallah sağlıkla 🙏
yamacalimoms Azracan girişte o askılı olan takımlar var orayı karıştır baya sen orda buldum ben karıştıra karıştıra 😄
yamacalimoms Bellaaa tek bebek evimle hastane arasi1.5 saat olurda lazım olursa iki gün kalırsak diye yedek koydum açılmazsa eve götürürüm poşetin içinde bişey olmaz
Yasoma yamacalimoms çok gğzel olmuş çokta mantıklı.. Poşetleri markası ve boyutları nedir bende böyle yapayım
TAkilicci yamacalimoms gerek duysanız bile biberon meme reddine sebeb olabiliyor şırınga ile çok az miktarda bile doyuyorlar meraklanmayın ama inşallah zamanında sağlıkla doğar hayırlı doğumlar 🥰