nuryadaperi ne güzel böyle değerli zamanınızı ayırıp bana incesine kadar anlattığınız için çok teşekkür ederim öncelikle . Tabii ilk gebelikte tecrübeler oluyor bebekle birlikte bizlerde yeni yeni keşifler sonucunda tecrübe sahibi oluyoruz 🥰. Fakat gerçekten kendi annemiz dahi olsa bazılarının önerisini kulak ardı etmek gerekiyor . Verdiğiniz örnekte bunun en güzel kanıtı. Doktordan öte kimse bilemez iyisini kanısındayım. Mama takviyesi kötü bişey gibi lanse edilsede büyüklerimiz çevremiz tarafından, aslında bebeğimizin hastanelerde sarılıktan sürünmesinden daha iyi . Benim ilk gebeliğim ve eşimin işi nedeni ile başka bi şehirdeyiz . Doğumum nasipse Aralık ayının ilk haftası görünüyor . Pandemi ve bi kaç nedenden ötürü maalesefki yanıma ailemden ve eşimin ailesinden kimse gelemicek . Yalnızca bi ay boyunca eşim izne ayrılıp benim destekçim olcak . Benimde memlekete gitmem biraz absürt olcak kışın ayazında uçakla gitmek aktarmalı, otobüsle gitsem 12 saat yol filan derken adapte olmak açısından kendi evimde yaşadığım yerde doğum olsun istiyorum. Haliyle tereddütlerim var . Acaba yetebilecek miyim, çocuğuma bakabilecek miyim vs . Kucağıma hiç bebek almamış biri olarak kendi evladıma bakabilcek miyim endişesini yaşıyorum ne zamandır . Umarım bende sizin gibi en kısa sürede bu endişemi güzel bir tebessüme bırakıp, korktuğum şey bu muymuş diyebilirim 🙏🏻🌷