berfunya Kızlar selam..burda birçok arkadaşta görmüştüm bebek için hazırlanan eşyalarda koroplast kilitli poşet kullandıklarını. Bugün ara ara bunu buldum tavsiye ederim çok kullanışlı hem de not kısmı da var. Büyük boy ve orta boy 8×2 16 adet çıkıyor.
Zeyzeyka berfunya yaa bende eminönünden 1 tl ye düz tül keseler aldım, koroplast daha mantıklı geldi şimdi sanki
berfunya DaisyMom ben yerel bi marketten aldım. Migros’a falan baktım ama bulamadım burası küçük bi yer her şey bulunmuyor. İnternette olabilir.
berfunya DaisyMom büyüğe battaniyeler sığar. Orta boyuna da takımları,hastane çıkışları. Gerçekten çok güzel
Kapalikutu DaisyMom çift kilitli yerine fermuarlı alırsanız çok daha kullanışlı açıp kapatması. Yine koroplastın var.
DaisyMom berfunya ya cok begendim bakalim bende bulurum umarim guzelmis.Daha duzenli oluyor hem.Guzel gunlerde kullanin saglikla alin bebisinizi kucaginiza🌸🤗
berfunya @Rukiye58 Koroplast Çift Kilitli Büyük - Ekstra Büyük Boy Karma Poşet (2′li Paket) Bu benim aldığımın ikilisi. Ama boyutları çok güzel kocaman hem de iki kilidi var
Abzekh Kızlar ben hepsiburada dan aldım 2 günde geldi. 8 adet ekstra büyük + 8 adet büyük var 1 pakette. 2 Li paket satılıyor 16+16 oluyor ebatları çok güzel büyük gayet iyi ve kalın poşetler tavsiye ederim