mervoss Deletedmom417 baya yüksekti ama inan hatırlamıyorum doktor bugün cok yorulduysan ondan hissetmemişsindir tatlı birşey ye ve sola doğru yat dedi sende öyle dene bi
suhedaaa Deletedmom417 maşallah kuzu 3 yıllık evlisin ben 10 aylık evliyim, ve demek ki bişeyler yaşanmış ki epeydir görüşmüyorsun ailenle
suhedaaa Deletedmom417 bende şu an hareket hissetmiyorum kasılma ve gerilme var nefesim kesiliyor bide şey alt tarafım çok kötü ağrıyor 😣
mervoss Deletedmom417 bende de öyle oluyordu işte karnımın üst kısmına toplanıyordu ve acıtıyordu sonra geçiyodu hareketeizdi gittik sancım cıktı baktım simdi 80 lerdeymişti sancım
Deletedmom417 mervoss ooo baya sancın varmış senin 🤷 bende 2 hafta önce gittim gece nst bağladılar yine hareketsizdi sancı falan çıkmadı ya dr geri gönderdi eve😒
mervoss Deletedmom417 yeri kalmıyordur belki kilosu falan iyiyse bide o aralar biraz fazla uyuyorlar ☺️
mervoss Deletedmom417 annesi ama dedigim gibi şuan ki haftaları kilo alımı hızlı haftalar ☺️ Öyle demeee birden kilo alıverir görürsün 😂