Mrv3401 Cnsv12 bende erkek istemiştim 13 haftada kız olduğunu ogrendim hemde yüzde 98 detayliya kadar bekledim.degisen çok oluyordu ama.bizim değişmedi inşallah sizin gönlünüze göre olur
Byzaoz Cnsv12 yaa 💕 ben hamile olduğumu ogrendigimden beri hic hissetmedim erkek mi kiz mi hic icime dogmadi ama ruyamda erkek olarak görmüştüm gerci bu ruyada gormekte cevrenin etkisi var her goren duyan ay erkek hissettim ben kesin erkek falan diyordu 🤭.
Merdaaal34 Cnsv12 canım kız değişir ama erkek kesinse değişmez çünkü bana %90 kız dedi doktor sonra erkekte kesinleşti
Mrv3401 Merdaaal34 kaçınci haftada değişti ay benimde bir kızım var 2. Ye hamileyim erkek olsa istedim.bunuda ama kısmet kız benimde 21 +1 haftaligim
Mrv3401 Cnsv12 inşallah gönlünüze göre olsun birbirimize dua edelim size kız bize erkek hayirlisindan en onemlisi🤲
SMin Cnsv12 banada 12.hafta erkek dedi ama doktor hiç emin değildi zaten bizimkide düzgün durmuyordu bakalım 16.hafta tekrar gideceğiz aynı kalacak mı değişecek mi insan merak ediyor
Busramd Cnsv12 11 hafta erkek dedi 23 hafta olduk erkek hala 😄 detaylida bir umut kız derler belki dedik ama olmadı ilk çocuğum erkek 😄 ama hayırlısı sağlıklı olsun da
Mrv3401 Busramd ay insan olmayani istiyor bizde erkek istedik ama bizimde 2. Kız geliyor bende detayliya kadar bekledim dün 21 +1 ken girdim ordada kız olduğunu ogrendim
Cnsv12 Deletedmom320 canım. Ne zaman. Gideceksin kontrole ben gitmeye korkar oldum. Kendimi hazırlamaya çalışıyorum ama. Bağlandım sanırım. Zor olucak bu süreç tabi sağlıklı olsun da hissedince bambaşka oluyor insan