Nasippp Bulutmom bende haftaya gidicem doktorum bazı tahliller istedi genel olarak onları yaptırıp hemde kayıt olucam
Fr170320 Nasippp Bizde şu an 7 haftalığız bugün kontrolüm vardı kalp atışını duyduk çok şükür Rabbime 😘🌺💜🤲
Nasippp Fr170320 oh maşallah subhanallah 🤲🏻🥰 çok güzel ses ☺️Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin 🥰
Fr170320 Nasippp Ay inşallah canım ya 🤲😘Rabbim gerçekten isteyen herkese bu duyguyu tez zamanda yaşatsın inşallah 🤲🌺
Rabia30-Adem Nasippp benim 3 kaybim vardi 3 ay boyunca her hafta gittim çok şükür şimdi 5 aylık oldu kizçem 🥰 darısı başınıza tüm isteyenlerin inşallah 🤲
Nasippp Rabia30-Adem ya maşallah subhanallah canım benim inş bende o günlere gelirim peki hiç lekelenmen falan oldu.mu? Çok şükğr benim şuanda yok inş hiç olmaz 🤲🏻
Nasippp Derinsmom yanlış çıkma ihtimali fazla olduğu İÇİN yanlış çıksa kendimi üzerim die o strese girmek istemiyorum sanırım
Deletedmom314 Nasippp Allahım ne ara 21.haftaya giriyor oldum🤭 7-8-9 haftayı görünce üstüme alınacaktım az kalsın bi yandan çok hızlı geçiyor bi yandan hiç geçmiyor ilginç😁
Nasippp Deletedmom314 😂 ah canım şuan senin haftalarında olmak isterdim ☺️😁şuan bana geçmiyor sanki 😂 😂
Deletedmom314 Nasippp o zamanlar şu tarama bu tarama derken geçiyorda bana sanki şuan zaman durdu ya kesinlikle geçmiyoor artık hamile olduğuma çok alıştım doğurmayı kabullenemem😁😁