Fayenur Sizlere bir sorum olacak hanımlar.biz yarin tam 38 haftalık oluyoruz dünden beri durmadan sümüksü bir şey geliyor ama kanlı değil. nişan dediğiniz şey kanlımı geliyor daha ilk gebeliğim biraz tecrübesizim.bide acayip derecede kaşınıyor
Mimarhanim Fayenur bende henüz bilmiyorum ama burada duyduğum ve okuduğum kadarıyla her zaman kanlı gelmiyormus. Nişan olabilir yani canım.
K1_ Fayenur vala canım ben de kan gelmedi hafıften altım ıslandı şeffaf su gıbıydı az az gelıyodu 20 dk kadar sonra daha cok gelmeye basladı hastaneye gıttıgımde kanlı su karısık gelıyodu kan benım bıldıgım dogum baslayınca gelıyo
UrasEgeninannesi Fayenur bende de oldu 2 gün önce koyu sarı hafif kahverengimsi az bi akıntım gelmişti yürüyüşten dönünce iç çamaşırımda görmüştüm. Bugünde yine sarı sarı akıntım var ama bilemiyorum nişan mı. Doktoruma söyledim nişan olabilir dedi
Guguklu_saat Fayenur benim ilk sabah uyandığımda kahverengi sümüksü geldi ertesi gün akşama kadar dediğiniz gibi beyaz renkte şeffaf gibi öyle akıntı geldi rahim kendini doğuma hazırlıyormuş sanırım akşama kadar sürdü ertesi gün bitti