Anneolmak38 Kızlar merhaba bugün transferim olcak büyük ihtimalle yine transfer den sonra ilaç verecekler ne veriyorlar aceba ne kadar ücret tutuyor bilgi verirmisiniz ona göre kendimi maddii acıdan ayarlayım
Dumannn Anneolmak38 bana progestan ve folik asit vermislerdi sadece benim aldigim zaman progestan 60 tl di folik asitte 40 liraydi.
Ceysem4545 Anneolmak38 corasprin hibor progestan fitil bunları kullandım pozitifi öğrendikten sonra haftada bir proluton her günde progestan iğne kullandım 3 ay boyunca
Anneolmak38 Dumannn folik asitim var :) eğer öyleyse ne mutlu bana çünki sırf ılaçlara iğnelere 5 milyar para gitti
Dumannn Anneolmak38 evet canim gercekten cok masrafli. Bide bi hap daha vardi doktor ilk basta yazdi sonra bosver onu kullanma dedi. O hapta hormon hapiydi estrofem 20 lira filan simdi baktim netten
Aysoo Bende crinone jel , folik asit ve bi hormon hapı kullandım bunların hepsi yazdırılabilir şeyler diye biliyorum kan sulandırıcı iğne bile olsa yazeiriluyor diye biliyorum eczacinizla bi konusun yazdiriktan sonra ödemeyi alabilirseniz geri
Anneolmak38 Aysoo crinone jel de var yumurta toplama işleminden transfer gününe kadar doktor kullan demişti ama tabii transfer sonrasıda kullanırmıyım bilmiyorum
Aysoo Anneolmak38 muhtemelen kullandirir çünkü protestan içerikli tutunmaya yardımcı bir jel kaç doktora gittiysem diğer ilaçlar değişti belki ama onu hepsi verdi bu arada hangi sehirdesiniz
Hppymm-3 Progestan prednol azro ve estrofem bide 2 kutu proletux kullanmıştım he bide kan sulandırıcı Ama endişe etmeyin sanırım transfer sonrası bu ilaçları sigortanız varsa devlet karsiliyor Yanlış hatırlamıyorsam sadece proletux iğneyi parayla almıştık 180tl falandı 2kutu kullanmıştım
Anneolmak38 Aysoo Evet şu an progestan iğne crinone estrofem coraspin vs kullanıyorum bugün transferiminin 5.günü insallah hamileyim diye post açarım. Bu arada 5.gün embriyosu transferi oldum
Aysoo Anneolmak38 umarım testiniz pozitif çıkar ve sonu da güzel olur dualarim sizinle bekliyorum güzel haberlerinizi 🥰