Behll_drl Bestmat Ali Ergün var ayrıntılı ultrason için gitmiştim kendi doktorumun tavsiyesiyle. Prof ve perinatolog çok da tecrübeli
ysms19 Bestmat doç dr Deniz Esinler. Kesinlikle tavsiye ederim. Güzelce anlatıyor. İnceliyor. Bebeğimizde aritmi tespit edip arkadaşına randevu bile ayarlamıştı biz bir şey demeden. Cd, siyah-beyaz ve renkli fotoğraflarını verdi. Raporu hem elden hem whatsappdan gönderdiler. Ücreti 600 TL.
Serap38 Yani önerecek kadar mı bilmiyorum ama Metin altaya gittik biz çok uzun ilgilendi. Bebek uygun pozisyonda değildi tam üç saat bakti
Behll_drl Bestmat 600 lira ödemiştik biz CD ve fotoğrafta verdi kızımızın yüzünü görebilmemiz için brz da uğraştı yaklaşık 30 40 dk civarında sürmüştü😊
Serap38 Baharmom normalde bir buçuk saat mis detaylı süresi metin beyin kliniğinde. Bize üç sata uvrasti pozisyon değiştirmeye çalıştı. Ama.bize ve vs vermedi sadece detaylı ultrason bulgularının yazdığı bir dosya verdi. Biz de o telaşla şaşkınlıkla CD vs. Sormamışız sonradan dank etti bana da
Serap38 Bestmat Konya’dan gittik biz Ankara’ya detayliya. Fiyatı duyunca biz de şaşırdık ama aherhalde Ankara piyasası böyle diye düşündük 🙄
Tuanazra Baharmom işini ehli kesinlikle tavsiye ederim. Cd foto da verdi. Hatta bebeğim yüzünü göstermediği için bir hafta sonra sırf resim vermek için yeniden çağırdı.500 tl ye yaptırdım.
Susambilge Gülhiz Karataş, 400 TL. Bebeğe dair bilmeniz gereken herşeyi anlatıyor açıklayıcı bir şekilde. Rapor, CD ve bir adette renkli ultrason fotoğrafı çıktısı veriyor. Ben memnun kaldım kendi adıma.