Esrayigit Anneler 28 haftalığım 2 gündür bebeğimi çok hissedemiyorum oysaki çok hareketli bi bebekti birde geceleri karnım çok sertleşiyor başına gelenler var mı??
Thsjdn Esrayigit bend 28 haftaligim sabahtan beri benmde hareketi cok az uzandm bekliyrm hareket etmesini
buseyusuf27 Esrayigit sertlesme bebek yan yattıgı ıcın cnm canın yanar hatta karnın sertlesınce korkck bısey yok bebek bı haftalarda kndıne uyku duzenı saglıyor bnmkı gunduz oynuyo bazrn oynamıyor uyuyor dureklı gce oynuyo fln 😊
fubaaa00 Esrayigit bnde onceki gun nst ye giricekt hemsire karnima bakti cok sertlesmis dedi yorgiuusn dedi yorulunca oluyomus galiba bnde yok dedim karnim bnm hep sert ti dedim bisi demedi😇
suhedaaa Esrayigit bebeğin geriliyorsa iyidir bende iki gündür pek hissedemedim ama gerilme oldugu için içim rahat 😊
Tugbax68 Bendedesertlersme ve hareket azligi var yorgunluk hareketsizlestrir bebegi sertlesme sancida olabilir bir doktora gitmekte fayda var
Esrayigit buseyusuf27 geceleri oynuyordu canıma sabahları da ben oturunca vuruyor sadece içimi ferahlattın 🥰
buseyusuf27 Esrayigit nedemek cnm korkma bır skntı olmaz bızımkıde azonce vuruyordu 1 saattır sesı cıkmuo uyuyodur snrm zten bu haftalar bebekler 20 saatını uyuyarak gecırırmıs