Tanosunannesi Kizlar ins hepimiz sağlıkla kazasiz belasiz kucağımıza aliriz ❤🙏ben daha çok yeniyim sayılır 9 haftalik sizler ne durumdasınız
sukayhanacar Emirinannesi61 ben 4. haftamdan beri 4d bakılıyorum gelişmiş bi cihazı var kendisi de mükemmel bi doktor. 2 yıldır doktorum çok seviyorum kendisini
Emirinannesi61 sukayhanacar bende arkadaşımın tavsiyesi üzerine gidiyorum bana uzak baya oda çok memnun kaldığını söylemişti☺️
sukayhanacar Emirinannesi61 uzaksa belki sizi zorlayabilir aracınız falan yoksa ama kendisi çok mükemmel biri
Emirinannesi61 sukayhanacar araç var ama ben yolculuk sevmiyorm gerçi medicalde doğum yapıcam oda uzak 🙄
Zeynep-aa Tanosunannesi ata sağlık hast. de medine meltem adalıoğlu, çok tavsiye ediyo herkes doğumla ünlenmiş bi hastahne. Ablam orda dogum yapmıstı cok memnun kaldı bızde begenmıstık cok ilgilerine vs. Bende oraya gidiyorum
sukayhanacar Hilalsny kendi hastasına yapıyodur ama dışardan bi hastaya sanmıyorum canım ki sanırım heyet raporu istiyosun dışardan hastaya yapmaz