Berenberen23 Kızlar Ankara da bir özel hastaneye gidiyorum 35 haftalık olacağız doktoruma eşimin doğuma girip giremeyeceğini sordum pandemi dolayısıyla alamadıklarını söyledi eşleri girenler veya girecek olanlar varmı doktorumu ikna edebilir miyim sizce 🙄
Hasibedenizli Berenberen23 maalesef pandemi sebebi ile benim eşim de giremedi özel hastane olmasına rağmen doğuma almadılar ama gece yanında kaldı
Prensesim2018 Berenberen23 bence gırmemesı daha ıyı cnm sımdı dıceksın neden erkekler kadınlar gıbı degıl tabı hepsı degıl benım esım gırmeyı cok ısterdı ve gırdı pısman oldu bız ayrılma dırumuna geldık lohusalıgı o yasadı resmen pıskolojısı bozuldu benı gordu dıye sen sen ol alma esını yanına ben sadece yasadıgımı anlattım cnm ama karar senın
tany15 Berenberen23 sağlık bakanlığının aldırmış olduğu bir karar şuan türkiyedeki hiçbir hastanede doğuma giremiyor.ki bazı hastaneler mart ayından beri hala kontrole odaya sadeceye anneyi alıyor.benim gittiğim özel hastanede öyle odaya tek giriyorum kimseyi almıyor doktorum başka
Yasemin-ya Berenberen23 ben 1 ay önce doğum yaptım özel hastanede aldılar çok güzel bi duygu keşke alsalar
Berenberen23 Hasibedenizli gece yanımda annem kalıcak sanırım çünkü bana birinin yardımcı olması lazım o sebeple en çok istediğim Doğumda yanımda olmasıydı ☹️
Berenberen23 Prensesim2018 eşim eski sağlıkçı o yüzden bi sıkıntım yok Allah’a şükür ama dediğin gibi de olabilir canım haklısın
Berenberen23 tany15 şuan bizde de öyle eşim hiç muayene esnasında yanımda olamadı o yüzden Doğum tek hayalimizdi ☹️
Mucizelerim34 Berenberen23 bunun pandrmiyle ne ilgisi var anlamadım babası doğumda yanında olmasada yarım saat sonra ömür boyu yanınızda olucak bemce ikna edilmesi gereken bir durum deil ama etmelisiniz
Berenberen23 Mucizelerim34 bende onu anlamıyorum ya sonuçta herhangi bi sağlık sorunu olsa bunu ilk olarak biz istemeyiz zaten
Prensesim2018 Berenberen23 cnm bılemezsın benım esımede guvenıyordum oyle bır tıp ınsan ama yınede o anda degısebılıyorlar
Evvrim Berenberen23 bende Fulya Acıbadem hastanesinde doğum yapıcam doktorum izin verdi eşimin girmesine girecek benim eşim çünkü hastane doktor izin verirse girebilir demişti
Aysn6767 Berenberen23 pandemi olmadığı zamanda da benim gittiğim özel hastane eş almıyordu, çünkü daha öncesinde müdaheleci eş veya ayılıp bayılanlar oldugu icin ameliyat ekipleri kabul etmiyormus 😬😬 eşim doğumda yanımda olsa sanırım beraber ağlardık çıkana kadar 😁😁