Mucizelerim34 Oğluma hamileyim kız olur diye düşünerekten hiç erkek ismi düşünmedik kız ismi düşünmüştük ama oğluşum olucak inşallah 1. Oğlumda da çok zorlanmıştım isim seçerken ben ne desem eşim beyenmiyordu o ne dese ben beyenmiyordum sonunda bir isim ben bir isimde babamız koyarak Miraç Ayaz koyduk oğlumuzun adını aynı zorluğu 2. Oğlumuzda da yaşıyorzu 23. haftamızı doldurucaz hala aklımızda bir isim yok anlamı güzel kulağa hoş gelen erkek bebek isimlerini paylaşırmısınız benimle fikirlerinize ihtiyacım var aklımızda var ama daha farklı birşey de olabilir yada abisinin ismine uygun bir isimde olabilir önerilerinizi bekliyorum aklımızdaki isimler Musab, Yiğit Efe, Yavuz Selim aslında tamda aklımızda kiler deil ağzımızdan cıktı ve kaldı öyle
Bebislerimiz Ayni sorunu yasiyorum begendiklerimi yazdim belki fikir olur 😂 Miraçalp Artun Mete Uras Uras alp Yiğit aras Yağızalp Batın Utku Uluç
Seher112 Benim oğlum olursa göktuğ koycaz en önemlisi Hayırlı sağlıklı sıhhatli olması bebeğimizin 🤲🏼☺️