Betegebet Zisanmery Ben 8 haftalığım daha canım ama gazdan inan 4 aylık gibi oldum 😁😁😂gören ne cabuk gecti zaman kaç aylık oldun diyo 😁😁😂
MYstryy Zisanmery ayni hafta ayni gundeyiz . 9. Haftada hafif cikti simdide belirginlesti. Ama benm hic ic karnim yok hemen firlar karnm 2.gebelgm bide onunda etkisi var sanrm . Hrkesin yapisi farklidir cnm
saramomy Zisanmery 33+2 haftalığım 8. Ayın içindeyim daha yeni çıkmaya başladı hala saklayabiliyorum bol giyersem😅
Esoo0698 Zisanmery Valla 14 haftalığım ve bi tişört giysem bile belli oluyor göbek yavaş yavaş yuvarlaşmaya başladı ☺️☺️
Gulcan0187 Zisanmery 2. Aydan şişmeye başladım ben. Vücuda göre değişiyor. Bebeğin cinsiyetine göre de değişiyor diyorlar. Benimki erkek sivri çıkık bi göbeğim var 6 aylık olmak üzere
gamzelim2234 @Zisanmery ilk üç ayda gazdan dolayı 4 aylık hamile gibi duruyordum 14. Haftada o şişkinlik indi karnım çıkmaya başladı şuan 18. Haftadayım dışardan bakılınca anlaşılıyor hamile olduğum 😄
Angelsmom Aya girdik bi anda karnım çıktı ben de şaşırdım. Zaten normalde yüksek kiloladaydım ama hamile olduğum belli değildi. Şimdi yarım dünya gibi hissediyorum kendimi 🤣🤣
Edizinannesii Zisanmery canım o senin iç karnınla alakalı biraz ben 12. haftadan sonra şişmeye başlamıştım şuan 26. haftadayız sanirsin bugün yarın dogurcam😂😂