Ozzzgeee Kızlar bebeğinize sağlık ocagnda d vitamini damla verildi mi hem bana hem de bebeğe ayrı d vitamini içn damla verdiler aranızda kullanan var mı
Prensesim2018 Ozzzgeee evet 2 yasa kadar kulanılması gerekıyor yanı bızım burda oyle verırler doktorlar ..turkıyeyı bılemıcwm nasıl
Betim Ozzzgeee evet canım doktor bana ayrı bebeğe ayrı d vitamini verdi benim ki suda eritiliyor oğlumun devit 3 😎
Ladybird06 Ozzzgeee Bana verilmedi, bebeğe verildi ama onu kullanmadım içinde zararlı maddeler var paraben var. Ocean 400uı damla aldım onu verdim. Onu kullanmayın siz de bence.
Ozzzgeee Betim aynen bana da verdi canım bnm kullandıgm zaten bebeğe geçmeyecek mi sütten neden 2 kez almıs oluyor onu anlayamadm
MinikKoalaninAnnesi Ozzzgeee hamileyken devit 3 ve decavit kullaniyodm. Dogum yaptim 40 cikana kadar devam ettim. Sonrasinda bi tek bebegime verildi devit 3 gunde 1 kez 3 damla veriyorum
Heisenberg Ozzzgeee Evet veriliyor ancak sağlık ocağının verdiği d vitamini içerisinde paraben bulunuyor. Ben onu kullanmayı tercih etmedim sağlık ocağından ocean aldım temiz içerikli.
Betim Ozzzgeee bilmiyorum mi test yapıyorlar ya hani belki o teste göre vermişlerdir çünkü kan almışlardı kaç kere benden