busetmr İç karın genişliği ne oluyor kızlar kilo daha mı az alınmış oluyo yoksa göbek belli mi olmyo mesela ben 74 le hamile kaldım şuan 69.5 ama benim hep göbeğim olmuştur balık etliyim nasıl oluyor yani
Snszasla busetmr karın çok çıkmıyor canım iç karnı dar olanların ki hemen dışarı çıkıyor baya belli ediyor kendini ama iç karnı geniş olanlar da hamilelik var yok arası küçük karın çıkmaları şeklinde oluyor
Dilanbingl busetmr 35 haftalığım, karnım yok desem yeridir 😂 buna iç karın genişliği diyoruz, yani var ama normal kadın göbeği gibi. Yusyuvarlak değil
Tatlisannedilekk busetmr göbeğin çok fazla çıkmıyor benimde iç karnım geniş, 35haftalık hamileyim hamile olduğum anlaşılıyor ama öyle koskocaman göbeğim yok 5-6aylık gibi aynı
Snszasla busetmr eğer ilerki aylarda halen göbek adına pek birsey yoksa 🤭 ancak ozaman anlarız canım 😀 mesela 7 veya 8 aylık da karın çok büyük değilse iç karın geniştir 🙈
busetmr Gulbeste benim daha haftam küçükte sabah aynada dikkat ettim göbekle kasık arası çukur gibidir ya normalde hafif kilo varsa benim orası duzlesmis 13+5 kendi kendime erken dgilmi daha dedim 😀