kadriyEbe dmtbrcnr tedavi süreci devam ediyor ama inşallah kızımız gelmeden iyileşecek ben inanıyorum🙏🏻 bu günlerimiz bir daha gelmeyecek , inan değmez hiç bişeye alınır verilir kilo dediğin 🙏🏻
dmtbrcnr kadriyEbe inşallah bir an önce eski sağlığına kavuşur canım benim Rabbim eşini sana ve evladına,evladınızıda size bağışlasın inşallah 🙏🏼♥️♥️
dmtbrcnr Gulbeste evet ama dediğim gibi normalde de kontrollü yiyen biriyim sorun nerde bilemedim 😁🤷🏻♀️
Ervasevgi dmtbrcnr al bendende o kadar bende inan anlam veremedim hamileligim rahat geçsin diye hamile kalmadan 28 kilo verdim şimdi hepsini geri alıyorum sanki 😕
dmtbrcnr Ervasevgi ooo süper baya vermişsin öncesinde 😍 Ama olsun en azından söyle düşün bi kere bunu başardın bir kere daha yapabilirsin 28 kilo almazsın zaten canım korkma 🙏🏼🥰 ben sadece yemediğim halde alınca inanılmaz canım sıkıldı yoksa bir şekilde gidecek inşallah 🥰🙏🏼
Seymaogz dmtbrcnr tatlım kilo artışın yağ alımı değil vücutta su tutumuyla alakalı. Bende öyleyim doktorum dedi. Proteini artırmalısın. Günlük mutlaka 2 yumurta ve bol bol yoğurt. Eti yine bol tuketmelisin. Ben ne zaman dikkat etmesem şişiyorum. 2 gün düzene sokunca şişliklerim iniyor hemen.
dmtbrcnr Seymaogz aynı o şekil besleniyorum et ve balık tüketmeyen birisi olarak ona da başladım hamileliğimin başından beri yiyorum düzenli bir şekilde ama anlamadım gitti nerde hata yapıyorum 😁🤷🏻♀️
AZE62 dmtbrcnr hahahahaha evlatlarımızdan değerli mi ya boşver (nasıl kendimi avutuyorum bak görüyor musun 😃😃😃😃😃😃😃
N1ccn Canım bende 34. Haftadayım ve 17 kilo aldım. 52 ile hamile kaldım şuan 69um. hic kafaya takma bence , bebeğin sağlıklıysa gerisi teferruat. Dogumdan sonra gider muhtemelen yarısı cünkü vücudunda yağ yoktur.
dmtbrcnr N1ccn inşallah canım bir de doktorum son haftalarda çok daha hızlı alırsın dediği için çok korkmuştum 😓 Ama alınmıyormuş şükür 😁🙏🏼🥰🥰
Ervasevgi dmtbrcnr tabiki nasılsa alıştım doğumdan sonra tekrar diyete devam aman sağlıklı olanlarda canik benim kiloları vericez bi şekilde 🤗
Seymaogz dmtbrcnr bende artık pes diyorum yani millete bakıyorum hamileyken 2 kişilik yiyor ben dikkat etmesem kim bilir ne kadar olurdum diyorum 😂😂
dmtbrcnr Ogretmenannee 🤷🏻♀️Gerçekten bünye meselesi demek ki hamileyken hormonlardan dolayı değişiyor 😁🤷🏻♀️
muhanneozge Bu sabah oturup ağladım. Resmen strese girdim. Canım her şeyi istiyor ve karbonhidrat tamamen kısıtlı almam gerekiyor. 31. Haftamda 10 kilo aldım ben de. Karpuz üzüm incir bile yasak 😞şekerim yok. Fakat 5. Ayda hızlıca aldım neyse ki 2 aydır kilo alımım yavaşladı. Dr son aylarda daha az alındığını söyledi. Kilo alımı boyla çok alakalı diye düşünüyorum. Kısa ve kilolu olanlar az alıyor.
dmtbrcnr muhanneozge 😓😓Evet herşeyden kısıp bu kadar kilo almak insanı yoruyor 😓 herkes neler neler yiyor kilo yok valla sinir olmuyor değilim 😁 Ama stres yapmayalım bence kontrol altında tutabildipimiz sürece sıkıntı olmaz inşallah 🙏🏼 Son zamanlarda fazla alınmıyor oluşu beni umutlandırdı çok şükür 🙏🏼😓
1PrensAnnesi dmtbrcnr canın sağ olsunda azıcıkta hızlı kilo al bişicik olmaz ki doktor uyarır zaten abartılı seviyede olsan
dmtbrcnr 1PrensAnnesi işte dikkat et son zamanlar daha hızlı alırsın dediği için tedirgin oldum ama normal aslında şu anki kilo alımım sadece ben daha az bekliyordum bu beslenmeye 😁🤷🏻♀️
gzddgll sinber bu haftada 7kilo normal mi sizce bende bende 26+5im bende 8kilo aldım bana çok gibi geliyor doktorda birşey demedi size birşey dedimi
dmtbrcnr GlerEsra öncesinde kilon azsa boyun da uzunsa çok göstermiyor aslında ben tedirgin oldum neden bilmiyorum görüntü olarak takmıyorum aslında göstermiyor ama sanki frenlemesem 20 küsür kiloları götürmüşüm gibi hissediyorum
AZE62 GlerEsra ben şuan 28. Haftadayım İnan kaç kiloyum bakmadım 😁 ben zaten haftalar önce senin aldığın kiloyu almıştım umuyorum ki şimdi katlamışımdır 😁