Neslihan1903 Boğazlarım hem çok acıyor hemde şişmiş ne yapmam lazım sizler ne yaptınız böyle durumlarda. 🥺
Thsjdn Neslihan1903 sicak suya bal limon azcikta karabiber serpustr sicakken ic ama hamileykn bisey olurmu bilmyrm canm olmaz heralde
Taze-anne Neslihan1903 canım bir bardak sıcak suyun içine bal limon bir çay kaşığı da karabiber koy. Karabiber biraz acılık veriyor ama gerçekten çok işe yarıyor
Giz4110 Neslihan1903 canım bir de içmeden sirkeli su ile gargara yap. Hakiki elma sirkesi varsa süper olur 😊 tuzlu suyu da günde 3-4 defa burnuna çek gargara yap 😊 geçer inşallah bunlar ilerlemesin sıkıntı yaratmasın diye genelde hem birşey tüketmiyosun bebeğe de zararı yok
Edaozdxxr Neslihan1903 suyla nişasta biraz da şeker atıp muhallebiden biraz sıvı olacak şekilde pişir iç canım. Yada salep iç. Sıcak su, bal, limon karışımı da iyi geliyor.
Neslihan1903 Giz4110 deneyeceğim çok teşekkür ederim organik elma sirkesi var ama be kadar doğru bilemem tabi 😊
begumizmir Bu aralar benimde sabahları kalktığımda boğazım acıyo alerjik midir havadan mıdır anlamadım 🤨
Srhtzlyh begumizmir havalar artık geceleri biz uyurken serinlemeye başladı farketmeden boğazımızı üşütüyoruz galiba😣 kahvaltidan sonra bidaha olmuyo benim
Ankakusu35 begumizmir psikolojikde olabilir bende aynı durumdayım şu corona psikolojimizi alt üst etti
anilece Gece yatarken bir bardak ballı sıcak süt ve parol içip yatarak hastalığı geri çevirdiğim çok oldu. Kendinizi bir iki gün yormayın hiç.
anilece Bir de gün boyu hep ılık-sıcak arası sıvı tüketin, pekmezli limonlu su olabilir. Boğazınızı hep ıslak tutun. Meyvenizi de ihmal etmeyin 🌸
Neslihan1903 anilece çok teşekkür ederim güzel fikirleriniz için gerçekten sabahtan beri sıcak çorba içiyorum bal almaya gidicem şimdi tekrar teşekkür ederim 😊
Srhtzlyh Neslihan1903 aynı valla akşam sıcak oluyo heryeri açıp yatıyoruz sabaha doğru bi üşüme geliyo hafiften