esrmhmt Arkadaşlar her gece ayaklarım yanıyor uyuyamıyorum doktorada gidemedim daha ayın 7 si randevum bu durumda olan varmı? Varsa nasıl bir çözüm uyguluyorsunuz😣
MerveYildirim esrmhmt kac haftaliksiniz ? Bendede ayni durum var hic bir corum bulamadim , yatagin ters tarafinda yatiyorum duvara koyuyorum ayaklarimi 😂😂
Eslemrah esrmhmt caresi varsa bnde isterimm ayak altları avuc içi fena yanıyor bazen soğuk su ile yıkıyorum beş dakka faydası oluyor sonra devam yanmaya 33 haftalığız 😲😲😖
esrmhmt MerveYildirim 12+3 ben sirkeli suda bekletiyorum havlu basıyorm aynı napıcam bilmiyorum her gün aynı 😞
Ronesans Benimde oyle oluyor ama yapacak bisi yok uyurken ayaklarinibattaniye sokma. Ayaklarina su tut arada iii gelir fazl dar giyme rahat giy ince giy.. gide gide havalar yukseliyor allah yardimcimiz olsun😊🙄😑😙
MerveYildirim esrmhmt 37. Haftadayim ve hic bir cozum bulamadim . Aksine o yanmalar bir sure sonra sizlamaya basliyor . Bazen o kadar daraliyordum ki haliya yatip ayaklarimi parkelere koydugum oluyordu . Son 20 gunum kaldi ve huzurluca uyumayi cok ozledim 😂😂
MerveYildirim esrmhmt evet ise yariyor , en azindan biraz daha rahatliyorum . Hem ayaklarimi dikmis oluyorum odem daha az toplaniyor hemde buz gibi oluyor 😂😂
MerveYildirim esrmhmt emin olun son aylarda daha cok olacak , bos kaldikca yukarida tutun ayaklarinizi