Hacr Merhaba kızlar Manavgat devlet hastanesine giden var mı? Hangi doktordan memnunsunuz yardımınıza ihtiyacım var 🥰
Nylo Ben varım Ertuğrul Atay’a gidiyorum.İlk gebeliğimde de oraya gitmiştim ikincisinde de oraya gidiyorum ☺️Siz kaç haftalık hamilesiniz ?
Hacr Nylo orada pandemi Durumu nasıl bilginiz var mı? Hastanede çok hasta var mı acaba bulunduğum bölgede vaka sayısı çok arttı pürüzden orada yapmayı düşünüyorum doğumu inş hayırlısıyla
Hacr Nylo ben 32 haftalığım o hastaneye ilk defa gidicem ama doktorlar hakkında hiç bir bilgim yok Mehmet Kılıç a randevu aldım digerleri dolu olduğu için tanıyormusunuz iyi mi 😊
Nylo Hacr Mehmet Kılıç hakkında iyi şeyler duydum bir arkadaşım da oraya gidiyor ve çok memnun .Bir de Mehmet Zeki Ünal vardı harika bir doktordu ama o emekli olmuş zaten ona sıra bulmak imkansıza yakındı.Umarım siz de memnun kalırsınız ☺️
Hacr Nylo evet bende Mehmet Zeki Ünal’ı duymuştum onun için istiyordum ama ayrıldı dediler. İnş Mehmet Kılıç da iyidir ☺️ Son haftalar çok çaresiz kaldım nerde basıl olcak korku içindeyim 😔
Nylo Hacr Çok kalabalık değil hastane baya dikkat ediyorlardı en son gittiğimde.Manavgat’ta vaka sayısı artışı var malesef.Siz nereden geliyorsunuz Alanya mı?
Hacr Nylo maalesef Konya dan 😅 burası kadar olacağını sanmıyorum. Memleketim Manavgat olduğu için Doğumu orda yapmaya karar verdik ama nasıl olcak bilmiyorum 🤲🌸
Nylo Hacr yeni gördüm yazınızı kusura bakmayın .Allah hakkınıza hayırlı olanı nasip etsin.Devlet hastanesi sakin zaten Turizmin kötü olması sebebiyle çok kişi göç etti.Genelde boş umarım güZel geçer doğumunuz.🤲🏻🤲🏻
Hacr Nylo çok teşekkür ederim🥰 inşallah sizde sağlıkla kavuşun miniğinize rabbim yardımcımız olsun 🤲🌸