Hruu Bugün 8. Günüm kürtaj sonrası dün bitti sandim bugun gelmis bide rengi digerlerine göre koyu gelmiş normal mi arkadaslar sizin kanamaniz ne kadar sürdü bilgisi olan yazabilirmi 🤷😔
Sinemcetin20 Hruu ama benm düşük olurken cok geldi bebek düştü kan azaldı snra kurtaja alindm sabh 5 e kadr geldi bitti
BegumIscanTunc Hruu çok geçmiş olsun canım bende Mayıs ayında ilk kürtaj olduğumda 1 gün kanama oldu sonra bir daha olmadı bugün yine kürtaj olucam 🥺
sutlaacc Hruu canım normal benimde öyle oldu 1 hafta sonra arttı bayağı sonra bir iki gün sürüp azaldı toplamda 2 hafta sonra bitti.
esrAlp Hruu geçmiş olsun benim kanamam çok olmuştu ve iki haftayı geçmişti lohusalık gibi atlattım ben 20 günü bulmuştu endişelenmeyin
Hruu BegumIscanTunc sanada geçmiş olsun canım benim nedenn ikinci kez kürtaj oluyorsun yinemi gebelik sonlandirma 😔
BegumIscanTunc Hruu evet kuzum gebelik sonlandırma beta düzenli artış göstermedi birde kese 4.4 mm ken 3.8 mm oldu lekelenmemde vardı
Ahmet2121 Hruu benim 2 aylık bebeğimin kalbi durmuştu kürtajla aldılar kanamam çok az geldi düş almadım bi hafta sürekli sıcak tatlılar tükettim üç ay sonra hamile kaldım
yagmur91 Hruu çok normal canım süre renk farklı oluyor. Biticek sabırla bekle. Sonra ilk regli sonrası doktora kontrole gidersin.