Mrvsyrr Kızlar 35+3 haftalık hamişim saat 03:00 dan beri çok şiddetli kaşınıyorum avuç içlerimden başları ayaklarıma kadar vücudumun her yeri kaşınıyor duş aldım ama kar etmedi ne yapmalıyım? Aynı dertten muzdarip olan var mi ? Bebeğimde hareket halinde
Eminebkrylcn Mrvsyrr aynısı bendede var dun sabah uyandıgımdan berı o sekıldeyım gece hıc uyumadım bende 37+1 ım nası gecıcek bılmıyorum her yerım kasımakdan yara oldu bı gunde 😕😕
Eminebkrylcn Mrvsyrr soguk su ıyı gelıo ama sonra tekrar baslıo bende socak su dahada hararetlendırdı 😕buzlukla gezıom evde resmen
Gamzelinur Mrvsyrr toz pembe bi losyon vermişti bana o çok iyi gelmişti doktorum dogum yap 3 günde gecicel dedı öyle de oldu inanamadım ama ne kaşındım gece gunduz çok zor anlıyorum
Mrvsyrr Eminebkrylcn doktorumla konuştum acilen hastaneye çağırdı kan+idrar tahlili aldı temiz çıktı ama bi hap verdi sizde ihmal etmeden gidin çünkü erken doğuma sebep oluyor 😔
Eminebkrylcn Mrvsyrr evet bende az arastırdım ozellıkle gebelık sonunda olduysa sezeryanla dırek dogum oluyomus ya bakalım bende gıdıcem gecmıs olsun sıze 😕😕
Mrvsyrr Gamzelinur yalnız daha doğum için erken ve o kaşıntı ile doğumu bekleyemem hastaneye gittim acilen ve ilaç verdi doktorum geçti bence farklı rahatsızlıklardan bahsediyoruz😇
Smyyetrkeri Mrvsyrr umarım uyuz olmamısındır ben son günlerimde uyuz oldum Dogurdum yine gitmedi . Kızım 1 buçuk aylık onada geçti Şimdi özel bir karışım kullanıyoruz eşim ben kızım insallah gecicek avuç içlerimde başladı bendede 😔
Mrvsyrr Smyyetrkeri ayy çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah geçer hemen🥺yok benim uyuz değil karaciğerle alakalı bi hap verdi doktor onu kullanıyorum geçti