glsmmc Tugbabayir ben de onu çok yerde gördüm ama mecbur dönmek zorunda kalıyorum diğer türlü çok ağzım oluyor sırtımda belimde
Esraaa02 Tugbabayir aynı şekilde yapıyorım bende canım her seferinde kalkıp oturmak mümkün değil ki 😂🙈
fubaaa00 Tugbabayir bnde sabaha kadar 100 kere donuyorum sagima yatiyorum sag kokum uyusuyo diger tarafa donuyorum sol kolum uyusuyor sbha kadar bi oayana bi buyana😤😤
Esraaa02 Tugbabayir ama artık uyumaktan hiç zevk almıyorum inan ya sağım ya solum çürüyor son aylar çok sıkıntılıymış Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inş 🤲
Damla1995 Tugbabayir donerken eşim hep hissefer benibtuyar bende ondan tutunup dönmeye calisirim iyide olur guc aliyorum ondan.cunki kndimi asla tasiyamiorm ve agrim asiri var kac aydir hatta. Bana kaplumbaga gibisin der ee haklı ne diyeblrm 😁😁
Ftm_bkdmr Tugbabayir bizim var zaten 29 da dolanmıştı 2 sefer. Bu hafta gittiğimizde 1 i çıkmıştı. Allah korusun sağlıcakla kucağımıza alalım hepimiz inşallah 🤲🤲
Merve1990 Tugbabayir O kadar çok dönüyorumki uyuyamıyorum zaten aynı şekilde bazen oturarak bazende senin gibi düz yatarak dönüyorum bütün kemiklerim batıo zaten uyku sıfır bi an önce doğsun
dfne06 Tugbabayir sırtınıza destek olarak yastık koyarsanız o sizin dönmenizi biraz olsun engelliyo uykunuzu bölmüyor. Birde karnınızın altına yumuşak bi yastıkla destekleyın. Destek olmayınca uyku çok bölünüyor:)
Tugbabayir dfne06 sırtıma yastık koyuyorum zaten ama karnımın altına koymuyordum.Onu da deneyeceğim teşekkür ederim☺