Selin_34 Kızlar progestan içtikten yarım saat sonra ciddi baş dönmesi ve uyku hali oluyor sizdede oluyor mu ? Sabah aksam içiyorum sersem gibi oluyorum😒
Onrays Selin_34 bende kullanmıştım progestan ama ben sadece akşamları yatmadan yarım saat önce kullanıyordum uyku yapıyor sadece fitil olarak kullanıldığında uyku yapmıyor
Edaedaeda Selin_34 evet bendede yapmıştı hatta birden geliyor baş dönmesi falan odadan odaya gecerken kalıp eşimi cagirdigim o olmadığında emeklemek zorunda kalıp yatağa geçtiğimi bilirim aşırı uyku da yapmıştı
Minnaki_beklerken Selin_34 progestanin agizdan alindiginda bu tarz yan etkileri cok sık goruluyor maalesef. Vajinal fitil olarak kullanirsaniz sorun yasamazsiniz 😊
Selin_34 Onrays anladım canım ben sabah aksam kullanıyorum. Gerçi daha önceki gebeliğimde kullandığımda 6 saatte bir içmiştim böyle olmamıştım ama bu sefer öyle olmadı. Neyse umarım iyi gelir de çektiklerimize değer🤲🏻
Selin_34 Edaedaeda aynen bende öyleyim koca gün uyuyorum dün aksam bas dönmesi uyku bastı saat 10 dan sabaha kadar uyumuşum. Görende koca gün çalıştım sanar🤷🏻♀️🤣
Balfeman Selin_34 Doktorum fitil olarak kullanmamı önerdi yan etkileri oluyor dedi. Gunde üc defa kullanıyorum.Hic bir yan etkisini yaşamıyorum.Doktoruna danış değiştirebilir.
Selin_34 Balfeman salı günü kontrole gideceğim danışacağım doktora bakalım belki benimde değiştirir. Gerçi şu lekelenmem dursun herşeye razıyımda☹️
Balfeman Selin_34 Geçer inşallah. Lekelenmem yok ama önlem amaçlı kullandırıyor. Gün aşırı birde protestan iğne vuruluyorum. Geçen seneki gebeligimde küçük bir lekelenme olmuştu protestan iğne ile 2 günde lekelenme bitmisti. İğne önermedi mi?
Edaedaeda Selin_34 benim lekelenmem iki hafta sürmüştü öyle verdi doktor kullandiktan bı hafta sonra kesildi sonra grip olmuştum çok öksürüyordum öksürük tetikledi bı kere daha geldi yoksa doktor biraktiracakti o yüzden iki hafta falan daha devam etmiştim
Edaedaeda Selin_34 bide hacı Şakirin beyaz kare sabununu al rendele yumurta kır icine karıştırıp beline sür yat onla bi gün kuruyana kadar erken çıkarayım deme büyük ihtimalle lekelenmemin kesilme sebebi o oldu
Selin_34 Balfeman iğne önermedi malesef keşke iğnede yaptırsa çünkü ekim ayında bi düşüğüm var. Buda aynısı olur diye çok korkuyorum😒
Balfeman Selin_34 Benimde kurtajım olduğu için verdi. Vesveseye kapılma Rabbim nasip ettiyse tüm zorluklara rağmen gelir evladın sana. Doktoruna söyle bakalım ne diyecek endişenide anlat gerekli görürse verir.
Selin_34 Balfeman inşallah sağlıkla hayırlısıyla gelsin 🤲🏻 Bakalım salı günü anlatacağım umarım hakkmzda hayrlsı neyse o olur☺️