Atlass Anka0 keçiören medicalparkta dogum yaptım yine aynı hastanede arzu hanıma gidiyorum öneririm canım cok iyi bir doktor
Seymaaygzz Liv hospitalda bı doktor varmış herkes onu oneriyo o doktorun adını ogrensemde bende gitsem dogumdan sonra aslinda
Anka0 Anka0 İnşallah canım bu arada ben Ankara’da yeniyim o yüzden bilmiyorum devlet hastaneleri nasıl burda çocuk doktorları falan iyi midir ?
Tuanazra Bir yıl içinde 10 muayene hakkı olan ve kalca ultrasonu dahil 1100 tl ye tamamlayıcı sağlık sigortası yapılabilir. Şahsen ben nasip olursa onu yaptıracağım çünkü zaten bir muayene 200 tl
Anka0 Tuanazra Keşke 200 TL olsa ben bugün bir kliniğe sordum 400 TL sadece muayene dedi aşırı uçuk özeller şu an 🤦🏻♀️Devlete gitsek güvenilir doktor var mıdır Ankara’da bilemedim
Anka0 Tuanazra Anladım canım devlette varsa ben ilk olarak tercih etmek istiyorum Ankara’da fiyatlar o kadar uçuk ki inanamadım ben Bursa’dan geliyorum doğum fiyatları yarı yarıya fark ediyor aşırı pahalı
Anka0 Tuanazra Sorma canım sorma ben afalladım nereye düştüm dedim Bursa’da en iyi hastane taş çatlasın 6 bin alır ya paketle falan o da en iyi profesörler falan kendi girer burda en kıytırık özel hijyen bile yok 5 binden başlıyor şok oldum 😳