Doğum hikayemi düzenleyip tekrar yazmak istedim ilk yazdığımda baya eksikler olmuş fark edememişim neyse gelelim en güzel kısma. 39+6da normal doğum yaptım. Doğum yapmadan 1 gün önce kontrolüm vardı nst de sancım hiç çıkmamıştı alttan muayene oldum açıklığım hiç yoktu neyse eve geldim sonra gece 3-4 gibi ağrıyla uyandım adet ağrısı gibi kesinlikle değil yalancı sancı hiç çekmedim çektiğim sancılar doğum sancısıymış. Sabah sancım var diye hazırladığım çantamı da alıp hastaneye gittik eşimle ağrılardan duramıyorum tekrar nstye girdim sancı hiç çıkmadı ama kıvranıyorum ben açıklığım hiç yoktu o yüzden eve gönderdi doktorum eve geldim evde çektim sancı. Gece saat 1 gibi daha çok şiddetlendi ağrı kasıklardan çok belime vuruyordu benim sanki etim derimden ayrılıyormuş gibi hissediyordum dayanamayıp tekrar çantayı alıp acile gittik nstde en fazla sancım 80 çıkıyordu açıklığım 1 cm olmuş. Nstden çıkardı ebe ve sancın geldikçe çömel sancın geçince ayağa kalk dedi dediğini yapmaya başladım sonra doğumhaneye gittim alttan muayene ettiler 3 cm açıklık olmuş tekrar odaya gönderdiler falan tekrar aynı hareketi yapıyorum yürüyorum falan ama yok öyle bir ağrı hatta başta istemiyorum sezaryen yapın diye söyleniyordum yeter artık gelip alsınlar bitsin diye sayıklıyordum ebe tekrar gelip doğumhaneye götürdü ve 7 cm açıklığım olmuş zaten bir daha çıkamadım. Başlamıştı doğumum suni sancı hiç istemiyordum öyle de oldu kendi sancımla doğum yaptım hiç kesiğim yırtılmam olmadı 3 buçuk saat içinde doğurmuştum. Doğumdan sonra 2 gün idrarımı yaparken yanma yaşadım o kadar oda geçti gitti. Şunu söylemek gerekirse bebeğiniz doğduğu andan itibaren bütün sancılarım acılarım geçti hiç bir şey olmamış gibi doğumhaneden yürüyerek gülerek çıktım. Odaya geldiğimde kızımı alıp hemen emzirdim o kadar küçüktü ki zaten küçük doğdu. Doktorum genetik olarak küçük doğucağını söylemişti zaten 2430 gram doğdu ama şuan 47 günlük oldum ve kızım 4 buçuk kiloya ulaştı.