Tatlisannedilekk Dudu2019 34+5im tuvalete diye uyandım birşeyler yiyorum şuan🙈 uyku denen birşey kalmadı artık
Livanur_65 Dudu2019 35 +1 olduk uyku yok ya mide yanması ile uyanıyorum su içiyorum arada bir sanci ile idare ediyorum
_Honeybee_ Dudu2019 39+0 ım bende bugün sıkıntılıydım uyuyamadım wc ye gittim az önce sanırım nişanım geldi 😳
Dudu2019 Tatlisannedilekk afiyet olsun 🤗 vallahi kalmadı kasılmalardan baskıdan acaba doğuruyormym die düşünmekten uykuda girmiyor zaten uyku yok bunlarda cabasi🤣
Tatlisannedilekk Dudu2019 sağol cnm, aynen sıcak bir yandan sancı kasılma bebişin tekmeleri bir yandan tuvalete gidip gelme bir yandan uykuya hasret kaldım. Günümüz gelse de doğursak artık, son zamanlar hiç geçmiyor resmen😀
Dudu2019 glsmmc hemde nasl vantiratorle aşk yaşiyorz resmen ben nereye o oraya sabitliyorm kendime bagimlilik yaptı😊
Dudu2019 Sabah doktora gideceğim ben bide uyursam insallah 🤣 kalçam agriyo aradan sancim oluyo tırsak tırsak yataktaym doğurmadan giderim herhalde
Damla_Kupcuk Dudu2019 benim uyku problemi erken başlamış galiba çoğunuz 30. Haftalardasınızz☹️ Allah ne güzel hazırlıyor bizi anneliğe bebiş doğuncada geceleri böyle olacağız şimdiden alıştırıyor bizi 😊
Dudu2019 glsmmc klima en iyisi😊 ama dikkat et hasta olma çarpar valla benim ayagıma gelse yetiyor ayaklarm cook yanıyor
Damla_Kupcuk Aselberkan 😄 iyiki de uyanmışım ya bu kadar fazla oynamamıştı hiç onu hissetmiş oldum bu sayede 😇 polyannamıyım ne 😄
Dudu2019 Tatlisannedilekk ben ikinciye hamileyim ama inanın sanki ilk hamileliğim gibi her hamilelik farklı ve özel bence tecrübe die bisey yok bisey olsn panikliyorm doğum mu basliuor vs oğlum erken gelmiştide korku var birazda 😣 son günler panik oluyorz işte uyku zatenn haram