Ayazim Kızlar karniniz sert mi yumuşak mi 23 haftaligim sanki biraz sert gibi geliyo bana normal mi bu durum bi sorun çıkartır mi
Babyboymom Ayazim cnm benimde çok sert valla acaba önceden göbek olmadığından olabilir mi? Benim ilk gebeliğimde de sertti😊
Yesimmm93 Ayazim benimde sert , derin nefes aldıgımdada içerde bişeyler yırtılacak gibi acıyor bilmiyorum korkmalımıyım 😔
Ayazim HilalUysal bazı sitelerde suyun fazla olmasından dolayı sertlik olabilir yazmışlar öyle bi durumum var mı bilmiyorum doktor hic öyle bişey demedi
HilalUysal Ayazim bişey olsaydı eğer doktor kesinlikle derdi. Bence kafana takma canım sağlığın yerindeyse keyfine bak 🤗
Bisaniye Babyboymom bende de aynı şekilde ilk gebeliğimde sertti şimdi daha küçük bebeğim ama yine sert bence yağ yok karınlarda ondan kaynaklı olabilir sert olunca mı bilmiyorum ama hiç çatlak oluşmamıştı ilk bebeğimde alakası var mıdır bilmem de 🙂
Elif1147 Ayazim bnm ki çok sert patlıcakmışım gibii.hapşırınca falan aha diorm şimdi fırlıcak bebeğim😂 çok su içiyorm ben ondan mı acaba
Yesimmm93 Ayazim tamam canım bende belkı yarın gidebilirim doktora korktum eğer gidersem bende sana yazarım kuzum 😘😘😘